• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Me s autem v servise jezdi mechanik, ale nevadi mi to. Radsi at to auto po vymene tlumicu, brzd, rozvodu atd projede a zjisti, jestli je to ok, nez abych to zjistil ja po vyzvednuti. Pocitam s tim dopredu a necham jim tam vzdy max 10l benalu. Krom toho spoustu drobnosti mi delaji zadara, vychazeji mi vstric a co opravili, to funguje. Coz se neda rici o spouste jinych servisu. Takze mi to neva. Ale vedet, ze mi v aute jezdil nejaky jiny zakaznik servisu, tak to by mi vadilo hodne.
    TIMA
    TIMA --- ---
    TAPINA: Jsem na tom podobně. Možná jsem naivka, že mechanikovi důvěřuju, že s autem žádné prasárny nedělá. Ale kdybych mu nedůvěřovala, asi bych k němu nejezdila.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    No, máte si ty káry vopravovat samy a měly by jste klüd
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Koukám, že jsem asi zase úplně odjinud, v servisu nehlásím ani stav tachometru, ani ničeho, a nikdo mi s autem nejezdí, pokud to nemají v zadání . Asi že to není Maserati :o)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Martina - tyve chytracky :)
    sme si na to tady postezovaly....stalo se mi to prvne....tak me nanapadlo abych si hystericky zapisovala do denicku stav kapalin v aute :))
    jinak s tim servisem spokojena jsem!!!! akorat jeslti se mi to tam stane jeste jednou, taxe na to zkratka zeptam. menit servis nehodlam.
    TIMA
    TIMA --- ---
    CORNELA: Hele tak dost. Dej si nějaký meditační cvičení, nebo co tě uklidní, a už se laskavě k tomuto tématu nevracej. Tvůj názor známe.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: to bude dobrá změna.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: ano, až budu mít to Maserati a taky mi s ním nějaká můra objede barák, vzpomenu si na to, že je to spravedlivá odplata. :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: ano, jsem strašlivý bídák a ani mě to nemrzí. :-P
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: Předávací protokol mívá v civilizaci větší výpovědní hodnotu než tvrzení "měla jsem tam 3/4 nádrže". A na protokolu je i stav tachometru i nádrže. Vzhledem k tomu, kolik stojí nafta, bych netolerovala ani 5 litrů.

A asi sem jediná, kdo jezdí do slušného servisu a tohle se mi nestává. Jednáme spolu vždycky slušně s důvěrou, kilometry i nádrž diktuju, neověřují to před podpisem. Já je neklamu, oni mě taky ne. (Jen neradi seřizují ostřikovače.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANABEL_LEE: tak tak.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MADIETTA: typicky cechackovsky pristup "prece bys neodmitla takovou prilezitost kdyz se nabizi, co na tom, ze neni koser"
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TIMA: v životě bych to nevzala na dálnici ani nikam, ujela jsem s tím jestli kilometr, ale odmítni, když ti řeknou "chcete si to zkusit?" :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mým autem teda v servisu nikdo pro zábavu nejezdí. Leda by to byl zvrhlík :D

A jinak, drahé chytračky, existuje něco, co se jmenuje stav tachometru. To se zapisuje při předání do servisu. Při převzetí si to můžete zkontrolovat. A pár km by najeto být mohlo, protože někdy to je potřeba vyzkoušet.
    GIO
    GIO --- ---
    jsem si jista, ze mym autem si tam nikdo jen tak pro zabavu drandit nebude, kor kdyz ja mam servismana kamarada:) a on at se klidne projede, zejo.)
    TIMA
    TIMA --- ---
    Asi bych taky nebyla nadšená, kdyby mi v servisu někdo cizí jezdil s autem, na druhou stranu... Kdybych takhle měla možnost projet si něco moc pěkného, asi bych to neodmítla.

GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: ja nejradsi jezdim v zabkach, i kdyz to kdejaky muz nerad slysi:)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIO: nevím jak podpatky, protože je nenosím, ale v botách na klínu se mi řídí pohodlněji než s rovnou podrážkou, ona se o ně ta noha tak hezky zapře. :)
    GIO
    GIO --- ---
    ja takhle ridila poprve cca pred mesicem na svatbu:)) ale podpatky nebyly moc vysoke teda.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Se na to vyserte holky... rači mi řekněte, která z vás řídí v lodičkách a krátký sukni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam