• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    TIMA
    TIMA --- ---
    Já jsem si zrovna včera taky připadala jako kikina, ale trochu za to mohl i můj muž, který mě navigoval. Zavelel: „Teď doleva" ve chvíli, kdy už jsem byla uprostřed křižovatky (naštěstí na takové hodně vedlejší silnici). Tak jsem to zamázla, hážu levý blinkr... V tu chvíli jsem si všimla, že je za mnou auto, takže zajíždím ke kraji a hážu pravý blinkr, trochu s křížkem po funuse. Co si o mně ten chudák za mnou myslel, radši nechci vědět :).
    GIO
    GIO --- ---
    TIMA: tojo, ale ja si myslim, ze jako kikina ridi kdekdo, a casto je to i osoba muzskeho pohlavi.) nedavno jsem jela s deckem a babickou do ZOO, a ta(je z ostravy, kde uz teda provoz taky zhoustl,a le rozhodne ne do podoby toho prazskeho), docela cucela, co se v tom prazskem provozu pri prujezdu vpodstate celym mestem da vsechno potkat, fakt peklo :))
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TIMA: to mas jedno jestli je to SUV nebo favorit. To procento jine nebude, jen je vic videt :)
    TIMA
    TIMA --- ---
    GIO: Tak každá určitě ne, ale procento nemožných kikin je mezi nimi vysoké.
    GIO
    GIO --- ---
    ja nespoleham, umim to i sama, holt ale nemam prilezitost.))

a ja bych zas tak negeneralizovala, ne kazda maminka v suv apriori ridi strasne.
    GIO
    GIO --- ---
    CORNELA: stesti tomu rikas, jo, no, asi jo:))
    GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: ja si to prezout umim, ale zatim jsem nemela prilezitost:)) taky em to ucil otec, a nebyl sadisticky, vedel, proc to dela, musim byt samostatna.)
    GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: vsak ja taky SUV nechci.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: onehdy mi praskla za jízdy pneumatika, to byla taky dobrá kratochvíle. Ale vyměnila jsem kolo sama zcela bez problémů. Mám totiž sadistického otce, který mě dvakrát do roka nutí vlastnoručně přehazovat gumy, takže jedno blbý kolo mě nemůže rozhodit. :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIO: ale jo, já nezpochybňuju, že někdo potřebuje velké auto, aby se do něj hodně naskládalo, ale pokud je tohle ten důvod, proč ho potřebuje, tak zrovna s SUV to teda dvakrát nevyhraje, na to je úplně jiná kategorie aut...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIO: Ano, měnila. Peklo. Moc ráda to nechám na nějakém chlapovi.
    Ale já se ocitám v situacích, kdy okolo nikdo není, jelikož jezdím i po cestách mimo silnice.
    GIO
    GIO --- ---
    MAR_TINA: tys nekdy sama menila kolo? ja nikdy, vzdycky nekdo zastavi a vymeni.))

MADIETTA: male.)
    hele vy to tu furt poszujuete podle sebe, takze enchapu ten "souboj" v tom do ceho se dovedete naskladat na dovolenou.)) ja se nevejdu do toyoty ani pracovne, natoz abych tam rvala psy co maji dohromady 120 kg a dite s kocarkem plus vybaveni.) ale proste to je tak individualni vec, ze nevidim duvod se v tom trumfovat.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TIMA: kdybych chtěla větší auto, rozhodně bych nešla do SUV. Ubírala bych se směrem k, já nevím, corolla verso, něco takového.
    TIMA
    TIMA --- ---
    MADIETTA: Naše tříčlenná rodina se taky vejde do sportovního kupé i s vkendovou výbavou, ale když si můžu vybrat, mám kolem sebe ráda prostor. A to nemluvím o případném cestování.
    Mně osobně se SUV líbí, jsou mi sympatická, ale v životě bych si to nekoupila. Spotřeba sice u těch nových není až tak hrozná, ale máš úplnou pravdu, že je to zoufale nepraktické auto. Nic se tam nevejde, jízdní vlastnosti na prd, místa zabere jak autobus... A o těch krasomilách za volantem škoda mluvit :).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: bohužel otcům uniká fakt, že SUV mívá zvýšené těžiště, tedy jde snadno do smyku a na střechu. To ale hrozí zejména při špatném počasí a vyšších rychlostech, což není případ slípek objíždějících školky, kavárny a nákupní centra :)))
    (Nechtěla bych u toho měnit kolo).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAMPA: no já se ptám, co to má za motor, než si sednu za volant. Abych věděla, jak to řídit. Možná sem horší řidič, než jmenovaný pán, ten to odhadne bez ptaní. :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    To je zvláštní, naše čtyřčlenná rodina (bez domácích zvířat) se bez problémů i se zavazadly vejde do Hondy Civic hatchback, ještě jsme neměli problém tam nic naskládat, pravda nevozíme psy ani žádné extrémní vybavení, jenom běžné věci na dovolenou.

Abych řekla pravdu, SUV-čka vůbec nechápu, příšerně to žere, vejde se do toho kolikrát míň než do nějakého standardního kombíku (Honda CRV má například kufr naprosto směšnej) a navíc jejich majitelky (já v tom fakt vidím chlapa tak v jednom případě ze sta) potom zhusta jezdí jako prasata, zřejmě ukolébány v pocitem "já jsem v tanku a vy ostatní mi uhněte nebo mi polibte prdel".
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TIMA: tak kazdy ma jine pozadavky. Ja nema treba psa apod a dve decka bych tam bez problemu narval :) Ale mit deti vice, k tomu psa atd, tak je jasne, ze ideal dodavka :)
    GIO
    GIO --- ---
    no, mazec:)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GIO: uplne normalne, reknes, ze chces tohle, v kuzi, s vyrzivanyma sedackama v bile a dieslu. A jaky diesl slecno? To mi je jedno, chci se vlezt do 1,5 mega a nazdar. Spousta lidi vubec nevi, co ma pod kapotou, normalka ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam