• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    TIMA
    TIMA --- ---
    MADIETTA: Promiň, jako matka s nervama velmi často v kýblu to chápu, ale fakt mě ta představa rozesmála :)

GIO: Ano ano, Drtinka je nejlepší autoškola, díky z ani. Minulý týden jsem zaparkovala s Caravellou na Národní za plného provozu do tak těsného místa, že bylo na každé straně pár čísel. Připadala jsem si jako mistr světa :))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KAMPA: tak to bych se podelala strachy. Dotedka vidim policajty, vim, ze jsem nic neprovedla a mam stazene pulky. Vtipne je, ze mam sluzebni auto, najezdim hodne a muj drahy si ho obcas pujcuje vecer na nejake pojizdeni, tak uz ho kontrolovali dvakrat i dejchal. Jednou mi sel preparkovat, protoze jsme meli nakladat tezke veci, ja rikam, papiry si ani neber, uz je mam v kabelce, on rikal, hele, objedu blok, to uz si je vezmu radsi... a lup ho, cihali za rohem.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: povídám, byla to jednosměrka a parkovalo se jenom vlevo. Takže doleva to umím jako z partesu. Zato doprava, to je jiná věc. :-D
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Gio - no on u me zastavil s kolegou, co tam jako vyvadim a ja ze se bojim vyjet. za mnou stala naka silená kára a ja s Fáčkem. bala jsem se , ze ho bouchnu. no tak jim to rikam, ze mam cerstve ridicak a jestli by mi nemohli pomoct.
    nejlepsi bylo, ze za mnou jeli z vinohrad az na cernak...:DDD
    GIO
    GIO --- ---
    heeh tak to ale nesmis rikat cajtum.))
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Gio - tak to je fajn, ze uz ti to jde bez problemu....ja jednou poprosila policajta, kterej u me zastavil a koukal, jak tam sachuju s autem, jestli by mi nevyjel /mela jsem par dni ridicak uplne ztracena/ a on mi rek, ze ne, ze si musim poradit sama. nak sem to dala, ale jako prihlizejicich nakonec bylo hodne a nedivila bych se, kdybych se objevila na youtube atd...:))
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Madietta - jaj tak to je blby, ale to bych ani nebrala ./jako slepice/.. byla si unavena , dítko zlobilo a stalo se!!!
    tak to se pak mrknu na naky ty videa, potrebuju to jako sul.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAMPA: jak si najet a kdy jak točit, o tom je dost instruktážních videí na netu, já se to podle toho učila.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jo a pro pobavení (i když projevy soucitu bych také ocenila :-))) - minulý týden jsem si nabourala auto. Poprvé za čtyři roky řízení a zcela jako pravá buchta za volantem. Parkuje se u nás u zídky, já stála čumákem k zídce. Syn, který celé ráno zlobil a na kterého už jsem byla vytočená, dostal vzadu parádní hysterák. Já se vytočila ještě víc, zařvala na něj, trhla sebou, omylem pustila prudce spojku, než jsem měla přeřazeno. Roztřískanej světlomet, rozbitá vzpěra a promáčknutej nárazník mě přišly na 7 tisíc. Už dlouho jsem si nepřipadala tolik jako blbá slepice.
    GIO
    GIO --- ---
    KAMPA: jak pise TIMA, nouze naucila dalibora housti. my mame pred praci tak neuveritelne blbe podminky pro parkovani, ze to clovek chca nechca natrenuje, doporucuji.) dneska uz zajedu vpodstate kdekoliv, ale asi dvakrat se mi stalo, ze v tom stresu, kolik aut za mnou stoji, jsem zkratka po nepodarenem pokusu tam zacouvat vylezla z auta, sla za tim co byl prvni za mnou a porosila , zda by mi tam v ramci uspory casu nezajel.) a vzdycky zajel.) a ted uz to nepotrebuju))
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    hlavne je asi dost dulezity vedet jak si najet. zhruba kde presne zastavit, aby tam clovek mohl vjet a taky jak kroutit volantem. minule mi s tim pomahal nakej chlapek, co sel kolem a jak jsem hezky zaparkla!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    já to trénovala u školky. Klidná ulice, kde projede jedno auto za pět minut, takže jsem to v případě selhání mohla zkoušet na víckrát. Při parkování jsem teda nikdy neťukla, prostě jak vidím, že to nejde, vyjíždím a začínám znova, přece se tam nebudu mrcasit.

Blbý je akorát, že to byla jednosměrka a já to teda spolehlivě umím jenom doleva. :-D
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Gudrun - tyve to video je strasnej masakr..jak tam ta buchta jeste dostane o ty dvere, to uz jsem myslela, ze se pocůram....
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    holky, teda ja si myslim, ze ridim docela obstojne...ale podelny parkovani je u me problem. ja se toho ani jako moc nebojim, pac stejne clovek jede pomalilinku, takze i kdyz se o nekoho opres, tak nic velkolepyho nehrozi, ale stejne.
    ale pritel je na me docela vostrej a uci me to...uz mi to jde lip, ale pokud tam je misto jen na jednou auto,tak na to kaslu (nemela bych) a hledam lepsí misto na parkovani.
    ale znam i par chlapů, co s tim ma problem.
    TIMA
    TIMA --- ---
    MAR_TINA: Ale stejne se to nakonec naucis az v ostrem provozu. Parkovat mezi kuzely je neco uplne jineho, to te na realitu nepripravi. Cvik je proste cvik. Zadne senzory nemam, parkuju v narvane ulici skoro denne a po par letech snad muzu rict, ze to docela umim.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Na podélný parkování platí si vyhlédnout prázdné parkoviště (letiště, nepoužívanou silnici), postavit si kužely nebo jiné zábrany (bedna, skládací židle), obrubník nakreslit křídou a cvičit. Lepší než to prvně zkoušet mezi auta, v provozu, pod pohledy cizích lidí = totálně na nervy.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CORNELA: jak se tohle maji naucit? rikam, za ten rok a cca 40000km jsem parkovala podelne teprve potreti. Prahou projizdim, parkuju u baraku, na nakupech a u firem... muselo to bejt smesny, to ano, na me koukat, ale o nikoho jsem se neoprela :-) pred pul rokem bych objela blok a hodila to jinam, ale rekla jsem si, ze se s tim musi bojovat.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KAMPA: nemuzu se divat v praci, protoze u toho rvu smichy, ale jinak s podelnym parkovanim mam i po roce intenzivniho jezdeni problem, vcera jsem se vesla s opocenim na jednoapulmisto, a to mam parkovaci senzory. Proste u fabrik jsou parkoviste jak krava, u baraku dost pricneho stani, takze nebylo potreba... cvik mi chybi, jinak bych se i tohle snad naucila...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    dík všem
    ten týden se s tím vypořádám, u nás mrznout (asi) nebude
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    MAR_TINA: jak pise MUADDIB:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam