JYRKA: "Hledám" něco ala InD co by udělalo eKnihu, protože to co jsi předváděl na tom workshopu, mi přišlo strašně "kostrbaté". Tím myslím, používat XY věcí, abych z toho dostal něco, co bude OK zobrazene jenom v něčem a pro jiné zařízení to budu muset vyrobit znovu, nebo se smirit s tim, ze to bude zalomene jinak, tak to mi nepřijde jako super reseni.
BTW nechci, aby to vyznělo, že ta přednáška byla špatná, naopak! Jenom se mi osobně zatím moc nelíbí řešení jak se momentálně eknihy vyrábí.
Vím, zní to jako utopie, ale představoval bych si něco a teď se vrátím na začátek, něco alá InD tzn. all in one pro eBOOKy ;). Prostě něco z čeho vypadne validní formát, co přečtou všechny čtečky a bude všude zalomený tak jak jsem chtěl. Ano mohl bych použít PDF, ale...
Na druhou stranu to v podstatě nehledám, protože pro to nemám zatím žádné další uplatnění. Ale říkam si, že je dobrý být v obraze a až jednou přijde požadavek od klienta, abychom vytvořili ebook, tak být v obraze. Na druhou stranu pokud by to měla být jedna jediná zakázka, tak outsourcing je fér řešení ;)