• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    TOOMIX: Nejhorší je, když po nějakém čase začne to bydlencino hnízdo v množství píčovinek konkurovat tomu obchodu :-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Nějak se tyhle kšefty s kýčema rozmáhají.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    CNV: odpověď je obsažena v tvém rozboru. Komu chybí skutečné vztahy k předchozím generacím, musí si koupit umělé..
    CNV
    CNV --- ---
    TOOMIX: Já myslela, že kouzlo krámů v domácnosti je v tom, že ten krám má nějakou dlouhou rodinnou historii. Třeba je to mlýnek na kávu, který dostala babička ke svatbě, pak ho dala dceři a ta si ho nechává, přestože je plesnivý, zpola nefunkční a ve věku elektrických mlýnků i nepotřebný, protože babička umřela a dcera si chce uchovat vzpomínku, jak si na něm za jejího dětství ráno mlela kafe.

Ale nosit si domů krámy, se kterýma nemám nic spojenýho a často ani nejsou staré, ale jen opatinované, to má jaký smysl?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TOOMIX: existuji, jednou jsem do nej vesla ( zvedavost je hrozna vec) a mela jsem pocit, ze me ten kram spolkne...brr.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ony fakt existují...obchody pro bydlenky

https://www.facebook.com/NostalgieDarkoveZbozi/?fref=photo
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    lokalita Londyn, takze jednoznacne rus, nic co by nespravila nova studena valka a bednicka rucnich granatu
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KASUMI: já bych řekla, že to páchal ruskej Cikán. Nebo cikánskej Rusák. Prostý Rus by na to nestačil.
    TABBY
    TABBY --- ---
    COSMY: Zajima mne, kolik uklízeček je v ceně : ) K zoufalstvi mi stačí i skla v běžné domacnosti ;)
    COSMY
    COSMY --- ---
    KASUMI: boleni hlavy z prechazejciho zraku :D a navstevy asi fasujou tmave bryle a lestici papuce :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    COSMY: tohle je zarucene rekonstruovany rusakem pro rusaky.. me by tam rozbolela hlava po par minutach
    GECKO
    GECKO --- ---
    6746: To je masakr... ale na vymenu oken pri vsem tom rekonstruovani a instalaci krbu zjevne nezbyly penize....
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    COSMY: takze je to vlastne nizkoenergeticke ekologicke bydleni :)
    COSMY
    COSMY --- ---
    MAWERICK: ted me napada treba usetri za svetlo rosvitis lampicku a odrazem ji dostanes az do loznice :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    COSMY: "Pro milovníky skutečného luxusu a okázalosti nabízí Londýn momentálně jeden z nejúžasnějších bytů k pronájmu"

to je tuplovany peklo :)
    COSMY
    COSMY --- ---
    podle zrcadel asi upiri :D
    Z luxusního bytu s nástěnnými malbami a spoustou skla až přecházejí oči – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...-luxusniho-bytu-s-nastennymi-malbami-a-spoustou-skla-az-prechazeji-oci.html
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    GAME: seems legit, surreálné je to dost.
    MALATI
    MALATI --- ---
    GAME: Asi Dalí, vole, ne?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    GAME: A ikea "lanternička" s plastovým buxusem, tohle je fakt koncentrace nevkusu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam