• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LYNX: ty samolepky jsou ukol pro fenomenologa, driv se chalupy zdobily vysivanym desaterem nebo cintatem z bible, dneska maji ateisti holt svoje vlastni afirmace
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    MAR_TINA: No taky mě napadly děti, co ony až budou v první třídě a zjistí co maji na zdi :-)
    Nebo, že by paní domu měla páku na manžela :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LYNX: už vidím nebohé dítě, které porušilo cokoli z toho na zdi, jak tam klečí a musí celou tu PRAVDU opakovat z paměti s důrazem na nedodržené body.
    LYNX
    LYNX --- ---
    Celej tenhle web je čirý ultimátní ZLO v krystalický podobě. Jestli tohle fakt někdo kupuje, tak si lidstvo zaslouží vyhynout:
    HOUSEDECOR.CZ - SAMOLEPKY NA ZEĎ - AKCE pro DOSPĚLÉ - Jsme rodina - XL
    HOUSEDECOR.CZ - SAMOLEPKY NA ZEĎ - AKCE pro DOSPĚLÉ - Jsme rodina - XL
    http://www.housedecor.cz/kategorie/samolepky-na-zed/akce-pro-dospele/jsme-rodina-xl/
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOOMIX: Líbí se mi to vintage VHS! :) Na to nepřešli ještě ani hipstři....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HOEZO: přitom ta televize určitě jde pověsit na zeď. Ale musí mít poličku a na ni se vejde věcí...
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    TOOMIX: dojímá mě logika, že na televizni stolek dame cetky a aby bylo kam dat televizi udelame spesl policku nad televiznim stolkem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Byla u nás na návštěvě tchýně. Poprvé a naposled. Pořád nám čuměla po bytě. Ne úplně zařízeném, ale s dostatkem / nadbytkem nábytku. Kupovat nic nechcem, spíš se zbavujem zděděných, přivezených a jinak nahromaděných věcí a nějaké menší kusy nábytku půjdou.
    Tchýně nám kroužila po bytě a vymýšlela, že by se nám sem vešly police a ona by nám mohla dát nějaký hnusný starý broušený sklo, sem by se vešla skříňka na věci a že máme moc místa a málo nábytku.
    grr... vyhodit jsme ji měli hned.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mirka P. (carra) ID 279126 U nás v ložnici
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    OMNIHASH: predpokladam ze se citis jak doma.. v tom babiciicne bordelu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: ten už naštěstí za mě otevřel někdo jinej: Technické služby Planá nad Lužicí s.r.o.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OMNIHASH: mohl by sis časme otevřít obchod...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KAIRRA: jop, naše půda na chatě, kde babička shromažďuje všechny hračky za posledních šedesát let + pozůstalost po dědovi - myslivcovi - paroží, kůže, popelníky z dančích lebek, hromada stoletýho zemědělskýho náčiní od cepů po mlýnský kameny atd...

Kamarád se o tom prostoru vyjádřil, že je to jak psychadelickej cirkus, kde za rohem číhá klaun s dranžírákem.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    OMNIHASH: máš pravdu v tom, že hromadění a vyhazování se hezky generačně střídá. Nejinak u nás: babička umanutý cleaner, máma hoarder, já se snažím být už umírněný vyhazovač a nejstarší dcera je zase sběratel. A nenadělám nic..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KAIRRA: a nebo kdo neměl v předchozích třech generací sběratele trepek v rodině, musí si je nasbírat sám.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    TOOMIX: Nejhorší je, když po nějakém čase začne to bydlencino hnízdo v množství píčovinek konkurovat tomu obchodu :-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Nějak se tyhle kšefty s kýčema rozmáhají.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    CNV: odpověď je obsažena v tvém rozboru. Komu chybí skutečné vztahy k předchozím generacím, musí si koupit umělé..
    CNV
    CNV --- ---
    TOOMIX: Já myslela, že kouzlo krámů v domácnosti je v tom, že ten krám má nějakou dlouhou rodinnou historii. Třeba je to mlýnek na kávu, který dostala babička ke svatbě, pak ho dala dceři a ta si ho nechává, přestože je plesnivý, zpola nefunkční a ve věku elektrických mlýnků i nepotřebný, protože babička umřela a dcera si chce uchovat vzpomínku, jak si na něm za jejího dětství ráno mlela kafe.

Ale nosit si domů krámy, se kterýma nemám nic spojenýho a často ani nejsou staré, ale jen opatinované, to má jaký smysl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam