• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Zajímavé, že všechny zde navrhované texty se mi podařilo +/- odhadnout lépe, než pochopit význam těch - jak to pojmenovat - "romanticko rodinně krásných".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Pšt, nemusí to všichni vědět :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... mimochodem, pokud vyrobíte i "Ash nazg durbatulûk...", nejlépe stylově v kruhu (klidně to prodávejte jako "Mamince se neodmlouvá, maminka má vždycky pravdu, maminka tě miluje"), vzala bych si jeden kus. Místo někde nějak najdu :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GENTIANA: nooo, nějaký zkušenosti bych měla. denně komunikuju s dost zvláštní cílovou skupinou, která částečně nemá vkus a místo slov preferuje používání fb nálepek nebo jak se těm hýbacím přerostlým smajlíkům říká...asi je čas začít provozovat něco ziskového a neužitečného.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ATUARFIK: Myslím, že by to mělo velký úspěch (a navíc by to byl super filtr na lidi :D )!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GENTIANA: Myslím si, že nesnášet lidi je základ. Kdybys je měla ráda, tak jim něco takového nenabídneš.
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    MOIRAIN: A ten výhled... :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: pár let jsem negrafikovala nic složitějšího než věci typu cedule Pozor, padá sníh se střechy, ale... jako, natahat něco do Corelu, hodit do křivek a nechat to někde řezat na plotteru není problém, ani si založit krám na fleru.
    Kdo bude dělat marketing? Já nesnáším lidi.
    COSMY
    COSMY --- ---
    MOIRAIN: ta koupelna tam neladi vůbec :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Kdo mě má kousnout do koulí? A proč tam chybí "Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn."? (V tomto domě se milujeme, říkáme si krásná slova a nenadáváme si.)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ehm ehm já ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: islandština a andělé? To ti nezbaštím ani bez google translate.

Ale do toho eshopu bych šla. Kdo je tady grafik? :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAIRRA: BALAENA: Muhehe, mám to brát jako závazné objednávky, nebo si radši dáte do Google Translate i to třetí? :)))
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    BALAENA: hint: však faeces taky není láska ;))
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ATUARFIK: jen aby to ve skutečnosti nebylo "Kachna pěti vůní s rýží"
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pojímám podnikatelský nápad založit si obchod se samolepkami na zeď pro ty, kteří chtějí být ještě originálnější než ti s francouzštinou a angličtinou. Za zaváděcí ceny bude "宫保鸡丁" ("budiž tento dům sídlem štěstěny"), "faeces et mentula" ("láska a požehnání") a "Níðhoggr mun bíta kúlurna hjá þér" ("andělé tě budou chránit a provázet").
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    MEANDER: Smršť zelených smajlíků! By to vyvolalo.
    Ale je to boží! A co teprve kdyby se to nainstalovalo kolem záchodové mísy.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    BRAMBOREENA: Spíš černého kohouta nebo tak něco.

Zajímalo by mě, co za reakce by vyvolala na mimibazaru tahle fotka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam