• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: ja cetla listen to your panties....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ENKATT: nevím proč jsem nápis zhruba uprostřed s posledním slovem za květinou četla jako Listen to your plant.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ENKATT: důležité je zvolit takové fonty a do nápisů takové hlásky, aby ani bystřejší bydlena, které už dva roky nekojí, nedokázala přepsat celou sekvenci do googlu.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    důležitý je rovněž kombinovat u těch nápisů různé fonty.

ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: rozhodně!

hlavně hodně písmenek. nápisy jsou základ.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Budeme přeprodávat i zboží od firem Keep Away from Fire a This Side Up?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    hlavně musíme zapracovat na detailech jako třeba kvalitní popisky v eshopu. bude nutné sehnat někoho s dyslexií a neznalostí cizích jazyků.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Te vasi firme: snad porad jeste slusne ovladam photoshop (budete potrebovat webovky ne?) a vyrobky zavezu, odvezu, propasuju kam bude treba.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: nojo vlastně :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: To je znak vyspělé kultury!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ono jako kdyby se ta sůl zabalila do pěkných jutových pytlíčků s bílým nápisem "prováns" a přidal se obrázek levandule a fialový barvivo, tak podle mě nebudem stíhat plnit. úplně to vidím v sadě s nejlevnějším mýdlem v obalu s nápisem "home" nebo "love".
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GENTIANA: ušišlaný lidi mi nevaděj, když to tak cítěj, neberu jim to. ale některý lidi se odnaučili úplně používat slova! vyjadřujou se čistě obrázkama.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PASTEL: Sůl pro všechny světonázory!
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ATUARFIK: ...košer, diamantova, himalajska jakou si jen budou přát.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ATUARFIK: židovskou sůl nebrat, tím si domů zatáhneš Bildenbergy, židozednáře a kdovíco ještě. Sůl teda ze Solných mlýnů Olomouc, ale pěkně vysypat do kalfasu, na dvacet kilo dát pytlíček potravinářské barvy hnědé (aby to vypadalo přírodně) a pár lžic nějakého aromatu, řádně promíchat, nechat odležet, pak to prodávat po deseti dekách jako védskou/keltskou/staroslovanskou aromaterapeutickou sůl.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ENKATT: Aha. No, já tam nic nepíšu, protože výkřiky jako Chudinka pušinka nynaná, ať se brzinky uzdravinká, ve mě probouzejí hodně nízké pudy a bylo by zlé a ošklivé napsat tam Vy smečko debilů, napište ten svůj slint, pak za každý slovo dejte padesátikorunu, pak to smažte a celkovou částku pošlete na léky pro to ubohý zvíře se zlomenou tlapkou.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Jen jestli byla ta sůl košer.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo teď mě napadlo, onehdá bydleny řešily odstraňování negativních energií a záření z telefonů pomocí soli. jedna neměla solný lampy, tak to řešila umístěním kilovky soli do každého rohu místnosti. cítím potenciál a prachy!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GENTIANA: to nebyla řeč o práci, ale o spravování fb stránky našeho útulku.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NELLAS: no však. Už nějakou dobu uvažuju, že si založím nějakou alternativně-duchovno-bylinno-poradnu a budu se v tichosti šklebit, jak si lidi kupujou starokeltskou směs na zapařené podpaždí. Ale pašovat bydlenám na zdi nápisy typu jdi do prdele nebo tvoji matku šukal celý regiment, to je stejně dobrý. (Koneckonců, olej na promazání čakry se dá přihodit tak jako tak. Ceresol teď mají v akci za 27,50 bez daně.)

Takže, založíme výrobní družstvo nebo jak? Je mezi přítomnými někdo, kdo umí papírovat nebo propůjčí IČO? Nebo pořídit mastný sešit na účetnictví a druhý na skladové zásoby a fungovat na fleru na černo?

ENKATT: simtě, kde pracuješ? I když, to je vlastně jedno, zní to jako skoro kdekoli mezi lidma.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ATUARFIK: Plusy zajisté od těch, co nemusí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam