• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: To bych bydlenkám neříkal, mohly by to vzít jako výzvu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a na záchod "Z hovna beránka neuděláš." Je to chytlavé.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Opakování je půl zdraví.
    Co se škádlívá, to je čertem.

... tak bych měla citáty pro děcák.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ATUARFIK: Automatizované koany! "Nevědomost má dvě strany." No vida. Jak to asi je s licencí na takovej mixér a jeho výstupy? (zdrojová data budou už asi PD)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KAIRRA: kdo pozdě chodí, krade! (super! ) :D
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    to je super!!! tím by se dalo věštit!
    já dostala Nehas, dokud je žhavé :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SARGO: Jako druhé a třetí jsem získala "strach vždycky sere na větší hromadu" a "hlad je svého štěstí strůjcem". Takže toaletu a kuchyň už bych měla, teď ještě něco do koupelny.
    SARGO
    SARGO --- ---
    ATUARFIK: "Kde není žalobce, ani smrt nebere."
    Safra, teď u toho zase skejsnu... :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    ATUARFIK: "Kdo pozdě chodí, ať tam běží."
    Já nevím, řekla bych, že to zní dostatečně hlubokomyslně, aby to mělo úspěch :-))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ATUARFIK: mi to plivlo "lepe jednou videt, nez-li holub na strese". Tak to je material :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hodní páni lingvisté na to bydlenám vytvořili aplikaci. Vyzkoušela jsem ji a jako první mi vyšlo "komu dla pánbůh úřad, tomu není pomoci."
    Příslovník
    http://utkl.ff.cuni.cz/prislovnik/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MALATI: Náhodou obří postel s nápisem JÁ se mi líbí. Jen bych místo polštárů "hey handsome" a "hey gorgeous" použila "sem mi nikdo nelezte".
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MALATI: podle toho jak klicky napisu v oblasti platen (nedomalovanych obrazu?) "netrci" ani nejsou ohnute pres okraje soudim, ze napis nekdo dorazil ve photoshopu. Tak doufejme, ze nevezme stetec doopravdy.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Ja uz vim, co mi to.. teta Katerina! (akorat v anglictine)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NEJVICLEF: muzes si to nalepit pod postel...budes in a zaroven na to nebudete muset koukat ;)
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    Ted si pripadam menecenna, protoze nemame za posteli zed :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AZA_: Tyhle samolepky by taky měly jít bez problémů strhnout. Každopádně, asi máš pravdu. Host do domu, Bůh do domu. Kam nechodí slunce, tam chodí lékař.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    NELLAS: tak si říkám, jestli ty nápisy nejsou jen současnou obdobou starých vyšívaných obrázků s lidovými moudry, jaké mívaly naše (pra)babičky.
    (S tím rozdílem, že tam byl neumělý obrázek a otřepané heslo nebo přísloví a hlavně: dalo se to snadno oddělat ze zdi!)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MALATI: Proč jsou tam ta dvě prázdná plátna? To vypadá strašidelně. Svatební fotky nad postelí mi přijdou OK, mě děsí ty divné nápisy. To spolu lidi nemluví, že si některé věci musí připomínat takhle?
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    MALATI: Já teda nejsem bydlena, ale mám to v plánu taky pověsit tam fotku ze svatby, až se teda dokopu k tomu, abych jí nechala vyvolat :D
    Další verze je, že si nad postel nalepíme samolepku s básničkou z A Nightmare on Elm Street.
    Oboje vlastně vyjde nastejno :D

MALATI
    MALATI --- ---
    Tak je pravda, že svatební fotografie si nad postel věšely už naše babičky. Ale stejně mě zajímá, jak se tohoto trendu ujmou české bydleny.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam