• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AMAZONKAAA: na tom pracuju, ještě tak rok vyhazování prodávání a bude to ono
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    MAR_TINA: No jasně, povedu fabriku na otroky, ne :D Já vždycky toužila po velkým prostoru, kde na podlaze bude jen gauč a stolek a jinak to pujde za 10 minut vyluxovat :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: a já myslela, jakej nemám úlovek.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: to jsem nechtěla vědět!

AMAZONKAAA: anebo má děti, který dvakrát týdně buzeruje, ať utřou prach a nejsou líný to dělat pořádně (že jo mami.)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Mě hlavně tyhle bytry přesraný pičusákovinama od stropu až po podlahu dojímají v tom, že je někdo musí uklízet a každou tu píčovinu sebrat, otřít, vratit a za pár dní znova. Jsem ráda za náš prázdnej byt, kde se prostě žádný sračky nikde neválej...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Svatební kytice, kterou si každá správná nevěsta vystaví do prostoru, kam budou posléze přibývat samolepky s daty narození dětí? :o)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ono to neni uplne interier, ale uaaaa!!
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KOCHANSKA_CH: Ja myslim, ze uz to tady bylo, ale kdyz jsem na to narazila dneska na novinkach, tak jsem si vzpomnela na hlasku ze Zoufalych manzelek: "Ze vsech gayu na svete, musime natrefit zrovna na dva bez vkusu."
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    V mém okolí mají gayové vytříbený vkus a krásné interiéry, proto mě překvapuje, že můžou spáchat i něco takového. :-)
    Panelový byt, který dýchá krásou levandulových polí a slunce  – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...dy/409919-panelovy-byt-ktery-dycha-krasou-levandulovych-poli-a-slunce.html
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Je libo drzacek na bryle?

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SULTHAN: ... proto ananasy jako znak pohostinnosti používaj v USA - jsem si samozřejmě představila Hurony na ananasových polích.
    Ale co, lidi vymysleli horší trápení logiky a ananasovou sádru, ééé, sádrový ananas bych dom nechtěla tak ani tak.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    GENTIANA: Ti jihoamericti.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DXTR: By mě zajímalo, kteří Nejtiv Emerikáni pěstovali ananasy. A jestli si náhodou ty vzory na damašku nepletou s akantem a jiným bodláčím :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Mě ty samolepky nijak neurážejí, nepřijde mi to s nimi ani přeplácané. Vzorek závěsů se mi, přiznám se, líbí, jen ta délka je taková divná. A fotky za mě nejsou žádné peklo. Já osobně bych odstranila tu poličku a lampu (a klávesy, protože na ně neumím hrát). Ale pekelný mi ten pokoj prostě nepřijde.
    MALATI
    MALATI --- ---
    MAR_TINA: Krásný parkety.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS:
    samolepky - na co zelený a fialový čáry u země?
    polička na zaprášenou ptákovinu, bez kontextu s čímkoli
    závěsy - jednak ten vzorek zatěžuje prostor a hlavně jsou do 2/3 délky záclon
    černá ikea konzole na záclony - zbytečnu zatěžuje lehký vzdušný prostor
    nástěnka z fotek jak ve skautu .... není to hrůza, ale vybrat tři dobrý, zvětšit a zapaspartovat by bylo hezčí
    a ta lampa

skoro to vypadá, že pěkný je to, co v bytě bylo před nima, a co si přinesli a koupili, je hrůza
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    MAR_TINA: Ty debilni nalepky ten interier poradne kurvej. V tomto poctu mi to pripada i dost infantilni...
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAR_TINA: ty samolepky všude, brrr. základ fakt peknej...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Zrovna na téhle fotce se mi nelíbí asi jen ta lampa. To na té poličce vypadá skoro na nějakou sušenou kytici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam