• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    CNV: No to je teda mazec, ci udělá šest písmenek.
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: Myslím, že jsem to rozlouskla. I normální nápad "navěsíme si na zeď fotky" se dá zkurvit pouhým jedním kouzelným slovíčkem: Family!

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kamaradka nevedela, co se zdi kolem schodiste, tak tam nahodne v prubehu par let povesila, co ji prislo pod ruku...i pohledy ode me z cest, vykresy deti a ruzne dalsi blbosti. Noa vysledek (ktery stejne neni finalni) je tak genialne bizarni a vsechny to hrozne bavi. S tou kamaradkou se ridime heslem "hlavne se z toho neposrat"...kdyby se tim ridily i bydleny, mozna by si nezasiraly byt kravinama, nad kteryma by ale jistojiste holky z mimace bledly provans-home zavisti...
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dejte si ty fotky na nástěnku nebo magnetickou tabuli :-P
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    AMAZONKAAA: sit je fajn a jeste jsem si vzpomnela na tohle:

Umbra Foto Display Hang It | design3000.de
    https://www.design-3000.de/Foto+Display+Hang+It.html
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    Teď by to chtělo odhalit podstatu rozdílu mezi tvorbou a tvořeníčkem.. ;)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    ZUZKAOU: Tak ještě trochou vkusem vládnu, takže tohle nechci :D A stojací, či jakékoli položené hovadiny nikde než za sklem mít nemůžu. Prvak kvůlivá kočkám, druhak nesnáším volně stojící lapače prachu :)

KAIAFOX: Ta síť je super nápad. A i by to šlo dohromady s naší náturou. Díky :) Snad po tom kočky nepolezou, ale síť na balkoně taky nechávaj žít :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tady jsou nějaký je pár takovejch, co by se mi i líbily, ale přijde mi že to funguje líp s černobílejma fotkama, a nebo to musí být záměrně focená série portrétů v podobném barevném ladění.

Gallery and Photo Wall Inspiration Ideas
    http://www.theidearoom.net/2015/07/photo-wall-ideas-inspiration.html
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    AMAZONKAAA: Tohle mi pripada jako celkem dobrej napad.. http://madeupstyle.blogspot.cz/2016/02/diy-gold-wire-memo-board-how-to.html ..fotky si tam pripnes klipama/kolickama/sponkama a muzes je podle nalady menit, jak se ti zachce.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AMAZONKAAA: cokoliv domalovávanýho bude strašný kýč. Tečka. Pokud to jsou dobrý fotky, tak fungujou samy o sobě. Nepotřebuješ k tomu něco domalovávat.

Pokud to jsou běžné rodinné cvaky, či podle jednoho kopyta dělané portrétní fotky, které nefungují samy o sobě, tak je dej do malých stojacích rámečků a někde na nějaké volnější ploše je nech stát a necpi je na zeď.

Ale koukám, že internet umí najít spoustu pekla i s jednoduchými rámečky.

HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    AMAZONKAAA: a co třeba natáhnout lanko a fotky na něj připnout?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    NEJVICLEF: Já bych do právě chtěla pojmout jako domácí tvorbu... Ne až tak rámečky, jako podklad, kterej k tomu chci udělat. Místo stromu mě napadla notová stupnice, Ale zas nechci ty fotky v lajně. Ten strom s větvema je na to svým způsobem ideální, ale má to každej a kolikrát už je to fakt kýč, tak jsem myslela, když tu každej všechno utře, že třeba někdo hodí lepší nápad...
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    AMAZONKAAA: pac nemam bilou zed v loznici, tak jsem si koupila v Ikea
    . Normalne ramuju kazdou fotku zvlast, ale byl to pro set z jedny dovoleny a byla jsem proste lina to resit.
    V Hornbachu se da sehnat vic ramu a barevnych, nebo si nech nejake udelat na zakazku podle velikosti fotek. Povesit to pak muzes podobne ...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AMAZONKAAA:
    - vybrat opravdu zásadní a dobré fotky
    - zredukovat je na desetinu
    - co zbyde hezky zarámovat (proboha ne kliprámy) a pověsit na jednu zeď
    - za rok půlku sundat a jednu fotku přidat
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AMAZONKAAA: skoro všechny slušný fotky se dávaj do jednoduchejch rámečků s černým fotopapírem po okraji. Není důvod znovuobjevovat Ameriku, kor když 99% objevů dopadá tragicky.

AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    OMNIHASH: No to je rada nad zlato :D
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    CNV: při letmém pohledu jsem si říkala, vida hezky namořené dřevo, to muselo dát někomu práce a pak to takhle zprznil a potom se podívám pořádně!!!!!
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Hele, dámy, máte nějakej vkusnej nápad na alternativu k takovýmu tomu fotko stromu? Popravdě, já jsem vždycky chtěla mít vystavený fotky s kamarádama, rodinou, s mužem, z akcí a podobně, ale nevim, jak to zapasovat do bytu, aby to nevypadalo právě takhle hloupě. Když jsem bydlela sama, měla jsem to jen tak naplácaný na zdi, ale v "dospěláckým" bytě už bych tomu chtěla dát nějakou fazónu a přitom, aby to nevypadalo takhle hrozně lacině. Nechci nálepky, až budem malovat, tak bych si právě ráda něco vytvořila, ale zas nechci bejt nechutně kreativní a mít doma trapárnu. Jak byste to vyřešili tak, abyste ze svýho domova neudělali nevkusnej houmsvíthoum?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ZUZKAOU: cikrávo...ty ceny! Pojďme už rozjet ten byznys ... budeme tisknout pitomoučké plakátky, po večerech to strkat do rámečku a pak už jen v drahé restauraci rozdělovat kořist ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam