• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    OMNIHASH: No hele, poté, co tu vedle prodali typovou řadovku za 8,5 mil. - v út podali inzerát, v sobotu bylo prodáno - mne máloco překvapí...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CNV: to má bejt doprdele Praha 3

Statistika nemovitostí - Průměrná cena za 1m2 bytu | Reality Mix
    http://realitymix.centrum.cz/statistika-nemovitosti/

CNV
    CNV --- ---
    NELLAS: Padesátimetrovej byt za 4 miliony? Je pod ním ložisko zlata, nebo co to má do prdele bejt?!
    MALATI
    MALATI --- ---
    NELLAS: Známka Steampunku, ne?
    AIJA
    AIJA --- ---
    Kterou rušili fabriku? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MIST: Ty rukavice mi tam fakt vadí nejméně. Normálně si představuju, jak vstanu, jdu otevřít okno, nakopnu se o šuplíčky s přístrojem, neudržím balanc, spadnu hlavou na naskládané dříví, vyhopkám po jedné noze do předsíně, vyhnu se stoličce u postele, přerazím se o židli... ehm.
    MIST
    MIST --- ---
    NELLAS: industrialni styl, ne?!....vsechno co najdes v garazi vystavis a zaramujes a jsi "in".
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: cywe... fejkový kamna, to sem dlouho neviděl.
    Ale umístit je pod okno a obložit polenama, aby bylo pravdu každýmu jasný, jak to se mnou je, to je velká odvaha.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    normálně jsem se lekla, že je to byt mého bráchy. Není... ale do poslední chvíle jsem si nebyla jistá :)
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    ETERNITY: ulozeni kola mi v tomhle byte prijde jako dobry napad, ma to sotva 50 m a takhle kolo neprekazi. a je to u vstupu, ne v loznici.
    my treba na kolech jezdime casto a mame je ulozena v byte, na hacich ze stropu a pneumatiky se opiraji o zed se specialni povrchovou upravou. nenapa me, jak to v byte udelat lip.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ta ikeacka postel me v tom vsem haraburdi mlati do oci.
    A samozrjeme nesmi chybet kolo. Kolo do kazde rodiny! I kdyz tohle vypada, ze by se na nem snad dalo i jet (narozdil od predchozich), ten, kdo skutecne jezdi, vi, ze v byte si ho na stenu fakt neodlozi.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NELLAS: vypada to ze jsou...a ukazujou prostrednicky....
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    Úplně slyším to noční chroustání červotočů z té spousty starého dřeva. Nejsou uprostřed té hromádky dřeva kamna s kouřovodem vyvedeným po cigánsku dírou po starých vafkách?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Otázky, samé otázky. A proč je v předsíni uprostřed cesty ta židle, když pod tím stolkem není místo na nohy? A proč jsou okolo zrcadel obtočené ty hadice s měřáky i bez? A proč je na nočním stolku ta olejnička? K čemu člověk v ložnici potřebuje mít po ruce kladivo a pilku? A proč takový pidibyt stojí 4 miliony?

To nad postelí jsou podle mě zarámované rukavice.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: co je to za zalený stroj mezi postelí a oknem? A proč je tam dřevo? A z čeho je "obraz" nad postelí? Může se někdo doživotně zaseknout v hodině dílen na ZŠ?
    To je hrůza.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NELLAS: ja jsem ho podedil po babicce ktera ho mela co si pamatuju a ted je nachalupe:) Takze mozna je to sentiment... ale je fakt super :)

a jinak souhlas.. ja sice mam rad jednoduchy, nepreplacany prostory ale thle je trochu zlo...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAWERICK: Mě z těch fotek bolí palce u nohou. Protože jak tak na to koukám, okopávala bych si je tak dvacetkrát denně na různých místech. Ale jo, ta křesla vypadají zajímavě.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NELLAS: ale ty kresla jsou super :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A tohle tady už bylo? Tak nepraktický byt jsem asi ještě neviděla.
    Jana Želivského, Žižkov - Praha 3 | Prodej, Byt 2 + kk, 49 m2
    http://www.svoboda-williams.com/prodej/byty/detail/23583-jana-zelivskeho

MEANDER
    MEANDER --- ---
    MAR_TINA: Nevím, kolik mu je, ale můj ex měl zrovna takhle šedivé vlasy ve dvaatřiceti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam