• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOOMIX: ktery jsi ty?:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Rodinu si nevybereš a pak Ti tohleto přistává na FB...

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MATES169: Fujtajbl.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PASTEL: jezismarja urcite ne! To by nezbylo dost mista na predsin! :-)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    BLOWUP: No jasne, taky chodim na zachod, takze bude zabirat polovinu bytu...? Demagogie je únavná
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PASTEL: naopak, je to nejdulezitejsi cast bytu. Bez obejvaku nebo koupelny se v poho obejdes, ale bez predsine? Nemyslitelny. Kde bys jinak predsinovala?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    BLOWUP: Tak to, že předsíň, která zabírá půlku bytu, je na hovno, myslim nijak nepotvrzuje, že je předsíň zbytečná ;-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PASTEL: heh, hlavne ze je predsin :-)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MAR_TINA: Nj vlastně, mně to splývá v jeden velký...Mordor, tomu říkáme. V Ekospolu bydli mužův kolega z práce (prej je to tam dobry....omfg) protože tam stejny byty vyjdou tak o mega levněji. A že by v tom byl nějakej extra rozdíl... Hlavne je tom tam tak blbě dispozičně udělané, že půlka výměry kvartýru jsou chodby.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PASTEL: a viděla si ty paneláky od Ekospolu? Poprvé jsem při průjezdu snad Měcholupama nebo co to je za díru skoro nabourala.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    4 mega za 50m 2kk je celkem běžná cena i v takovejch Uprdeluskách, jako je Hostivař, v nijak dobře postaveny kralikarně od CG, Javorová čtvrt je boží pokaždé, když jedu okolo, říkám si, kdo v tomhle kurva může chtít bydlet.
    MATES169
    MATES169 --- ---
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    OMNIHASH: U nas ve Strasnicich prodaval Richter stometrovy byty za 15 milionu. Nevim, jaky to ma dispozice, ale ten dum je takova dvoupatrova vyloha s dvoumetrovejma stropama..
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NEI: no, ono to přestane fungovat přesně v okamžiku, než mezi nonkonformně vyskládaným chlastem za originální dekorací z retro bicyklu vznikne závěj kočičích chlupů, prachu a chcíplých pavouků.
    MAR_TINA: Já mám přesně stejný melír, akorát tenčí pramínky a jak nejsem černovlasá, je to malinko méně kontrastní. Ale jo, vypadá to jako od drahýho kadeřníka.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    NELLAS: ten radoby-vtipny nápis na posteli mohl byt aspoň ve správnych barvach.....traparna. Asi moje profesni deformace, ale na v tom to citoslovce nevidím.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    LUCIASHECK: tak do Jesenice nikdo normalni nikdy nechtel bydlet. Byla to hnusna vesnice bez namesti mezi polema. Ktera se pote oblozila novostavbama pekne v satelitnim stylu. A stalo se z toho mesto mezi polema kterym se neda projet jak kazdy den vsichni pristehovani sedaji do auta a odjizdeji do prahy za praci a pote zpet... Tim padem patek anedele je uplne dopravne zasekana, tomu nepomuze ani ze tam jezdej autobusy co chvilku...
    Ale co, lidi si to delaj sami ze se rvou do satelitu a pak se divej ze je tam moc lidi a silena urbanizace...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Asi fanoušci Cimrmana.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: Svěrák v ložnici... to zase někdo četl Padesát odstínů.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNAWA: A příčetnost mu byla ponechána?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ILLUZE: švagr si teď chce vzít hypotéku na 30 let, je mu 55, vždyť ta banka mu to přece ani nemůže půjčit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam