• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NANUQ: ah....:)
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    HUDOUS_ML: nekdo proste muze CHTIT mit maly byt. Moje idealni snova predstava je treba zit v karavanu/obytnem autobusu. Ted ziju na 220ti metrech a moc si to neuzivam.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    MAR_TINA: asi jsem moc usedlá, ale když nejsem zrovna boháč, co si může dovolit kupovat byty kde se mi chce, tak si sakra rozmýšlím, co kupuju, protože v tom pak budu nějakou dobu žít. Nebo ne? Pronájem se samozřejmě něco jiného, ale vlastnit tuhle špeluňku bych fakt nechtěla. To raději budu chvíli žít v pronájmu a až si to budu moct dovolit, tak si koupím byt, v jakém chci žít.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    HUDOUS_ML: ja mam byt 24m a jsem spokojena (tedy byla jsem, kdyz jsem tam bydlela). Nejsem klaustrofobik a porizovala jsem si ho presne z toho duvodu, aby me nahodou casem nenapadlo nastehovat si tam chlapa (haha, stejne jsem to udelala). Je to hodne o stylu zivota a zpusobu, jak se byt zaridi. Jsem naprosto proti skladacimu, vyklopnemu, posuvnemu cemukoliv, protoze jsem pak lina s tim verglovat a od instalace to svou polohu nezmeni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HUDOUS_ML: třeba proto, že (zatím) na dražší nemá.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GAZY: marně se snažím přijít na to, proč by někdo chtěl takovýhle.. ehm... byt. Jedině tak na pronájem? Zemřela bych tam na klaustrofobii. Ta postel opřená o zeď je naprosto příšerná a ještě se pěkně zrcadlí ve skříni naproti, raději bych, ať pes spí přes den v posteli, než koukat na spodek postele a čouhající nohy.. Ale hlavně, že je tam komora..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NANUQ: kde vidis sklopnou postel? Ja vidim uplne obycejnou postel oprenou o stenu. Kam davaji periny, nevim.

IVNA: Uprimne... i prebudovani hajzlu do garsonky ma sve nedostatky. Dokonce takove, ze bych to asi znovu neprebudovavala, kdyz mam svoji vlastni koji na chodbe. Ten pocit, kdyz jdes na zachod, mas v posteli partnera a snazis se curat tak, aby to stekalo po keramice co nejtisseji. A nedejboze, kdyz prijde na... vzduch! Nebo na jednotliva splouchnuti dopadajicich bomb! Kasles, trhas nahlas toaletak, poustis vodu vedle z kohoutku... a stejne dobre vis, ze je to uplne zbytecny. Nove vybudovana papundeklova pricka v byte posune partnerstvi na takovy level, o ktery jsem nejspis driv ani nestala.
    IVNA
    IVNA --- ---
    GAZY: Peklo mozna pred? Uplne si predstavuju, jak jdu rano na zachod a Novak od vedle uz tam sedi a predcita z novin!
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    GAZY: Ta sklopná postel je super!
    GAZY
    GAZY --- ---
    Koupili si byt bez WC a s kuchyní vedle vany. Proměnu zvládli za 160 tisíc - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...vna-promena-bytu-fox-/rekonstrukce.aspx?c=A161005_103955_rekonstrukce_web
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX: Všiml sis, co máte v předsíni, až teprve z fotek na facebooku, jo? :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOOMIX: si rikam jaky nadpis by musel vzniknout, aby te tam pridali. Chaos?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ETERNITY: naštěstí ani jeden
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOOMIX: ktery jsi ty?:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Rodinu si nevybereš a pak Ti tohleto přistává na FB...

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MATES169: Fujtajbl.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PASTEL: jezismarja urcite ne! To by nezbylo dost mista na predsin! :-)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    BLOWUP: No jasne, taky chodim na zachod, takze bude zabirat polovinu bytu...? Demagogie je únavná
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PASTEL: naopak, je to nejdulezitejsi cast bytu. Bez obejvaku nebo koupelny se v poho obejdes, ale bez predsine? Nemyslitelny. Kde bys jinak predsinovala?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    BLOWUP: Tak to, že předsíň, která zabírá půlku bytu, je na hovno, myslim nijak nepotvrzuje, že je předsíň zbytečná ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam