• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KATIA: už jsou k mání i u nás v ČR ;)
    KATIA
    KATIA --- ---
    AKAM: ano, taky jsem to slyšela takhle;-)
    AKAM
    AKAM --- ---
    KATIA: Prej kvůli úspoře vody. Když tam nehraje hlasitá hudba, hodně japonek bez přestání splachuje celou dobu, co tam jsou :)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KATIA: Presne no :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    REDDAY8: v Japonsku maj kvůli tomu speciální ozvučené záchody prej;-) ale jinak fakt radši toto, než v noci kamsi na chodbu...
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    LUCIASHECK: To si asi najdu. :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    REDDAY8: byl o tom i celej díl sexu ve městě :-D
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    CNV: Jsem žena a vydavat zvuky nutne k vymesovani na miste tomu určené(zachod) mi prijde normalni. :D Nikdy by me nenapadlo ze to nekdo tak řeší.
    GAZY
    GAZY --- ---
    HUDOUS_ML: Myslim že si to zrekonstruovali ne ? Stejne furt lepší byt se záchodem v kuchyni než bejt venku ve stanu
    CNV
    CNV --- ---
    REDDAY8: U žen je to normální, že se stydí... I když už nás partner viděl ubrečené, nemocné, ožralé, případně rodící, a VÍ, že vyměšujeme, stejně nechceme, aby o tom měl nějaké zbytečné akustické důkazy.
    Být chlap, který si s gustem prdne u stolu a čůrá schválně tak, aby to slyšeli i samci ve vedlejších bytech, musí být osvobozující :D
    MALATI
    MALATI --- ---
    GAZY: Pronoha proč někdo v takovém pidiinteriéru nezvolí patrovou postel? Zejména, pokud ji pokaždé musí kvůli psovi otáčet...
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    ETERNITY: Asi jsem divna, ale zrovna to co popisujes mi prijde dost vtipne. Nestidim se za prirozene veci vykonavane v prirozenem prostredi pred clovekem se kterym běžně uleham naha a provadim s nim vsechno mozne.

Byt je nicméně hrozný, o tom žádná...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NANUQ: ah....:)
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    HUDOUS_ML: nekdo proste muze CHTIT mit maly byt. Moje idealni snova predstava je treba zit v karavanu/obytnem autobusu. Ted ziju na 220ti metrech a moc si to neuzivam.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    MAR_TINA: asi jsem moc usedlá, ale když nejsem zrovna boháč, co si může dovolit kupovat byty kde se mi chce, tak si sakra rozmýšlím, co kupuju, protože v tom pak budu nějakou dobu žít. Nebo ne? Pronájem se samozřejmě něco jiného, ale vlastnit tuhle špeluňku bych fakt nechtěla. To raději budu chvíli žít v pronájmu a až si to budu moct dovolit, tak si koupím byt, v jakém chci žít.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    HUDOUS_ML: ja mam byt 24m a jsem spokojena (tedy byla jsem, kdyz jsem tam bydlela). Nejsem klaustrofobik a porizovala jsem si ho presne z toho duvodu, aby me nahodou casem nenapadlo nastehovat si tam chlapa (haha, stejne jsem to udelala). Je to hodne o stylu zivota a zpusobu, jak se byt zaridi. Jsem naprosto proti skladacimu, vyklopnemu, posuvnemu cemukoliv, protoze jsem pak lina s tim verglovat a od instalace to svou polohu nezmeni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HUDOUS_ML: třeba proto, že (zatím) na dražší nemá.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GAZY: marně se snažím přijít na to, proč by někdo chtěl takovýhle.. ehm... byt. Jedině tak na pronájem? Zemřela bych tam na klaustrofobii. Ta postel opřená o zeď je naprosto příšerná a ještě se pěkně zrcadlí ve skříni naproti, raději bych, ať pes spí přes den v posteli, než koukat na spodek postele a čouhající nohy.. Ale hlavně, že je tam komora..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NANUQ: kde vidis sklopnou postel? Ja vidim uplne obycejnou postel oprenou o stenu. Kam davaji periny, nevim.

IVNA: Uprimne... i prebudovani hajzlu do garsonky ma sve nedostatky. Dokonce takove, ze bych to asi znovu neprebudovavala, kdyz mam svoji vlastni koji na chodbe. Ten pocit, kdyz jdes na zachod, mas v posteli partnera a snazis se curat tak, aby to stekalo po keramice co nejtisseji. A nedejboze, kdyz prijde na... vzduch! Nebo na jednotliva splouchnuti dopadajicich bomb! Kasles, trhas nahlas toaletak, poustis vodu vedle z kohoutku... a stejne dobre vis, ze je to uplne zbytecny. Nove vybudovana papundeklova pricka v byte posune partnerstvi na takovy level, o ktery jsem nejspis driv ani nestala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam