• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Notypičo :-D tohodle se přesně u rekonstrukce bojim. Tolik práce a všechno k ničemu :-D a je tam tolik klišé.

Jinak fotky jsou naprosto klasický, ještě docela dobrý, fotky z mobilu se zamatlanou čočkou. To neznáte? To byste se divili, kolik lidí si takové matlafotky dá na fb a pak ještě nadávají, jak jim to blbě fotí.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ATUARFIK: co to tam je za fotky? nebo uz i blbe vidim?!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ATUARFIK: Fialovej ženskej "touch"..ten mě dojme pokaždý :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ATUARFIK: Prostorná předsíň! :-D Kde je Blowup?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Už dvacetčtyři hodin to visí na Idnesu, a oblast Provence se zmítajícími se zrcadly ještě nebyla?
    Rekonstrukce panelákového bytu: dřeli celý rok, bydleli v prachu - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...akoveho-bytu-daj-/panelakovy-byt.aspx?c=A161016_185824_panelakovy-byt_rez
    CNV
    CNV --- ---
    TILLIT: Představuju si, jak toy pudlík jednoho dne chytne amok, vyskočí pro ten nápis LOVE, rozcupuje ho na kusy a potom spáchá sebevraždu zakousnutím do kabelu od lampy.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ILLUZE: Zas na druhou stranu, jsem si tim taky prošla, akorát tenkrát nebylo tolik tech "nápadů" z internetu, tak to budu muset vydržet, abych zachovala rovnováhu vesmíru
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PASTEL: aspoň jsou to věci všem docela dostupné. Pamatuju šílenství mé matky, když jsem do pár dní lépe do zítra měla mít něco nedostupného jako 20 špejlí od nanuků, krabičku od něčeho, co jsme nikdy nekupovali, 10 různých pohlednic apod. Anebo něco, co se sbíralo venku (kaštany, listí), úkol by to byl na 15 minut i s cestou ven a já to řekla večer předem za tmy.

Dala bych jim bílé ubrousky. Nebo celočerné :D.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MAR_TINA: Tomu se člověk nevyhne, ať děláš, co děláš stejně jednou přijdou ze školy, že mají mít na zítra květináč a ubrousky na dekupáž.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PASTEL: Jj, právě to doma absolvujeme...
    No nic, tříbí si fantazii a zlepšuje motoriku ,-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PASTEL: nebo je někdo s dobrý srdcem vezme na odpoledne do Volnočásku a máš hned doma nekonečně párů náušPETek. A koček a myší.

PASTEL
    PASTEL --- ---
    ILLUZE: To mi připomíná pořady na decku, který se modlim aby moje děti nikdy neviděly, protože hrozně moc nechci mít doma dekorace a "praktický vychytávky" z PETek, kelímků od jogurtu, igeliťáků a alobalu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    REDDAY8: 2. rada, 11. epizoda
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Au... Tvořilky vítejte... Dóza na rýži, váza... Jen houšť...
    Prázdné PET láhve? Udělejte z nich dózu, dárkovou krabičku i vázu! - ProŽeny.cz
    http://www.prozeny.cz/...me-si/48686-prazdne-pet-lahve-udelejte-z-nich-dozu-darkovou-krabicku-i-vazu
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KATIA: už jsou k mání i u nás v ČR ;)
    KATIA
    KATIA --- ---
    AKAM: ano, taky jsem to slyšela takhle;-)
    AKAM
    AKAM --- ---
    KATIA: Prej kvůli úspoře vody. Když tam nehraje hlasitá hudba, hodně japonek bez přestání splachuje celou dobu, co tam jsou :)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KATIA: Presne no :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    REDDAY8: v Japonsku maj kvůli tomu speciální ozvučené záchody prej;-) ale jinak fakt radši toto, než v noci kamsi na chodbu...
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    LUCIASHECK: To si asi najdu. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam