• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TOOMIX: viz ETERNITY: . co je na tom peklo?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOOMIX: mi to neprijde tak zly
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    co to je?

Bar v Litomyšli posprejoval dvanáctiletý kluk. Majitelé jsou nadšeni - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...-litomysl-copper-0qg-/architektura.aspx?c=A161205_115042_architektura_web
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TAPINA: ona je celá ta zeď taková šílená, že některé obrázky prostě ani rovně viset nemůžou...je to hodně starý dům a tohle byl nápad...nicméně všem se nám ta zeď moc líbí :D ono to takhle není vidět, ale je mezi tím spoustu takových vtipů a bizárků, různé kresby a tak.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    GALE: to snad.....ne, neni to duchodkyne :D do duchodu ma jeste par dekad.
    GALE
    GALE --- ---
    FRENNET: Můžu se zeptat, jak je stará? Předpokládala jsem, že to je výtvor nějaké pomatené důchodkyně.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    AZA_: Je to moje spoluzacka ze ZS, bydli v rodinnem domku, tak asi ano. Odvahu na tuto otazku vsak nemam.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: A nikdy nedosáhneš toho, aby visely všechny rovně. Někdo půjde, trošku do toho drbne, jeden se o milimetr posune. Kdyby visel sám, tak si toho nikdo nevšimne, ale protože je jima vytapetováno, tak to vypadá tak, jak to vypadá.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    FRENNET: A já se ptám: má obyvatelka toho bytu speciální sklad na všechnu tu rápel, nebo to v lednu vyhodí a koupí novou?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Vanoce, rikate? Je cas na vyzdobu bytu

mam pocit ze i v te televizi se toho hrozi.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    ... jeden si tak hleda nejake info o akvariich a vyskoci na nej tohle o..O

Toilet Aquarium
    http://www.toxel.com/tech/2013/03/06/toilet-aquarium/

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ale tohle teda není ukázka pekla, to jen k tomu tématu obrazový maglajz na zdi. Mají tam i zarámovanou kramli :D protože co s ní jinýho ;)

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: jj, kamarádka takhle pokrývá postupně celou stěnu schodistě, má tam i různé bizarnosti a vypadá to pěkně...už jsem o tom tady myslím mluvila i jsem snad udělala fotku.mmnt
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: mimochodem, máme přebytečné obrazy (jak šel čas, zbyly, takže hrůzy) navěšené na dvou malých zdech v dílně-skladu, jak se vešly. Vypadá to skvěle, nejhezčí část našeho domu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIRRA: mám takové životní povšimnutí. Je dobré mít uklizeno, jakože hodně uklizeno. Pak vypadá dobře skoro cokoli. A když to nevypadá dobře za uklizena, je to velké peklo. Naopak, za provozního bordelu vypadá blbě i Loosova vila.

(Jak toho dosáhnout jsem ještě nezjistila.)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    AMAZONKAAA: mě hned napadlo, že je to zajímavý společný prostor v nějakém hostelu ... že je to normální byt bych se asi nedovtípila :D Je to jako normální byt jo? Nebo ještě nějaké AirBnB by mě napadlo.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: Já bych nechtěla háčkované podtácky tak nějak obecně, ale jako nápad se mi to líbí.
    No, a vzhledem k tomu, že mi Kocúr pravidelně máčí špičku ocasu v kafi, zapadlo by to do lajfstajlu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MOUNTBATTEN: Prave ze mam tohoto vyhledu docela dost na to, nez bych si to jeste porizovala v hackovanem provedeni:) Uplne vidim, jak by "byl nadseny" tvuj muz...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    sauronovo oko ironicky oceni kazdy otrok Jejiho Kocicenstva. Za mne dobry (az na to,ze nesnasim hackovany podtacky); to bych poridila memu muzi, ktereho kocka kazdy rano vita Sauronovym okem:-)))
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ETERNITY: ach jo. přitom kdyby tam nebyla ta růžová prdel uprostřed, tak by to bylo celkem fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam