• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    POZITRON: nevím proč, ale četla jsem jako biokinetické potahy a začala jsem přemýšlet, jestli je to nějaké moderní umění inspirované vědeckám pokrokem, nebo tmářovina.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    POZITRON: když máš interiér hipsta-like 60’s (tedy "má to vypadat jako sixties, ale na originály nemám, jsem chudý hipster začátečník"), tímhle potahem zachráníš hodně ;)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    patrej sem i potahy na gauce? tenhle hnus si fakt nekdo koupi za 1695,-?
    Bielastické potahy UNIVERSO žíhané cihlové dvojkřeslo (š. 120 - 160 cm) - decoDoma
    https://www.decodoma.cz/Bielasticke-potahy-UNIVERSO-zihane-cihlove-dvojkreslo-s-120-160-cm.html

kazdopadne v pripade zajmu k dispozici v mistnim trzisti :)
    [ OFFERINGNABÍZÍM: elastický potah na dvojkřeslo na šířku 120-160 cm, cena dohodou / Praha / 1234567890 CZK ]

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PASTEL: souhlasim, nicmene to neni vec interieru:)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ETERNITY: Obliba WoT je peklo samo o sobě, ve všech formách, kterými se projevuje.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KLATIC: tohle mi jako peklo neprijde. Zvlast pro milovniky WoT:)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    :))))

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Tak zmenit barvy bude asi nebude neresitelny problem, spis jak popisuje pani ve videu - otevreny prostor, zadne soukromi, to by bylo na hranici zitelnosti i pro me.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KLATIC: Nejnápaditější inzerát, jaký jsem zatím v seznamce viděla. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: a vzhledem k tomu, že se dům neprodal ani za 7mil, tak by původní manželku nemusel ani tolik vyplácet.

Uvnitř se mi nelíbí ani ty strašlivý barvy a temno.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    No tak vsichni, kterym se to libi (mi vlastne nejak zvrhle taky, ale asi proto, ze jsem mlada, silna, bez deti a pro kazdou spatnost) maji sanci. Pokud jsem to dobre pochopila, pan psychiatr je zase volny a teoreticky, kdyby nasel treti odvaznou partnerku, by ten barak prodavat nemusel.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MAR_TINA: Já si jen představuju, jak se tam snaží pohybovat někdo třeba se sádrou na noze a o berlích...
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    Mně to je sympatický, protože by to mělo člověka udržovat v jakýsi fyzický kondici, taknějak přirozeně, kontinuálně a ta myšlenka mi je fakt příjemná.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    MAR_TINA: me to z venku v podstate nevadi....vypada to jako parez porostlej nejakou houbou nebo plisni :)) ale uvnitr je to pekelny..a ted osdtin ty zeleny vsude obzvlast...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KLATIC: Mně se ten dům v krajině absolutně líbí. Mimozemská kostka, která kopíruje svah, v obřích oknech ji nádherně zrcadlí.
    Ale uvnitř to, myslím, posrali.

MALATI
    MALATI --- ---
    KLATIC: To je přesně to, co mělo navždy zůstat na papíře. Rozhodně zajímavý, jedinečný, ale totálně neobyvatelný.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KLATIC: Vetsinu doktoru pry schvati to, co sami leci.
    Tenhle to vcelku dokazuje.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLATIC: ten rozvod naprosto chapu :-D
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    tak ti si museli davat opravdu zajimave drogy...:)))

Majitelé růžové stavby to vzdali: vila s šikmou podlahou je na prodej - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...a-vila-hermina-sikma-podlaha-dl5-/stavba.aspx?c=A170222_120859_stavba_rez
    AKAM
    AKAM --- ---
    ZUZKAOU: Líbí se mi to použití uvozovek. Ten styl je opravdu "vintage" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam