• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    BIRLIBAN: Me to zas pripomina roztrzenej vyplet Tonetky (ach, ty vzpominky na detstvi) :D.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    LUCIASHECK: tak v GB+IRL maji koberce i v koupelne, ze?
    Jinde nevim, nemam zkusenost.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    JASMINOVA: moje babička mívala vykobercované cesty na kobercích, aby se spodní vrstvy koberců neošoupaly. A taky to bylo více-než-dvouvrstvý.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LUCIASHECK: Německo. Když se totiž nezaboříš po kotníky do hromady koberců, není to ono. Nebudu rozvádět jak se to stalo, co ho k tomu vedlo, ani jak se stalo, že si to mohl dovolit, ale jeden německý známý mých rodičů si takovýmhle způsobem vylepšil jednu místnost u nás na chalupě. Ty koberce tam byly různě přes sebe nakonec asi 4. Byl na to zvyklý.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: no... a proto mam tmave hnedou sedacku:)
    Bohuzel zatim neexistuje sedacka kockovzdorna, takze nez to precalounim, asi to budu muset necim pretahnout...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MASOO: no, na čokoládové tlapičky to ale docela funguje, aka vyprat to je jednodušší než čistit celou pohovku...
    MASOO
    MASOO --- ---
    TRISSIE: to byla ironie (v navaznosti na tu elektrizaci)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MASOO: a na návštěvy malých dětí. Dokud to měla tchýně na pohovce a na křesle, tak jsem si u nich mohla vypít kafe s daleko větším klidem...
    MASOO
    MASOO --- ---
    AIJA: super na psi chlupy:D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NEI: jestli něco nechápu víc než zátěžový koberce, tak jsou to koberce na kobercích :-D
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    NEI: Náhodou, koberec s motivem dostihové žirafy! Kdo z nás to má..

AIJA
    AIJA --- ---
    WERKA:
    To nebude tak staré.
    AIJA
    AIJA --- ---
    ETERNITY:
    Přizpůsobí, je to hodně pružné a ta umělina je taková hrubá, takže se to ani moc netahá jinam.
    WERKA
    WERKA --- ---
    BALAENA: Tohle bych tipovala spíš na devadesátky. To se ve velkém pomnožilo díky různým zásilkovým službám, co vznikly po 89. I ta "potažená" dvousedačka je (tvarově) podle mne produkt tak přelomu osmdesátek a devadesátek.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AIJA: a prizpusobi se to tak krasne tomu tvaru sedacky, i kdyz na tom clovek sedi? Mi to prislo vzdycky strasne nerealne a pravdepodobnejsi mi prijde, ze to bude vypadat jak hadr prehozeny pres sedacku.
    AIJA
    AIJA --- ---
    POZITRON:
    Tohle si koupila moje máti na starou sedačku. Je to hnus a navíc umělý až hanba a elekrizuje to...
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    POZITRON: Ten potah teda vyvolává fakt nelibé asociace (tkáně z ochechule, abych byla konkrétní); není to suvenýrek z výstavy? :D

https://media.novinky.cz/274/312749-top_foto1-15ps8.jpg

POZITRON
    POZITRON --- ---
    GENTIANA: pri ty cene za tenhle hnus bych se ani nedivila, kdybych tam nekde prehlidla, ze potah dokaze nasavat vesmirnou energii a odblokovavat cakry :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    POZITRON: nevím proč, ale četla jsem jako biokinetické potahy a začala jsem přemýšlet, jestli je to nějaké moderní umění inspirované vědeckám pokrokem, nebo tmářovina.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    POZITRON: když máš interiér hipsta-like 60’s (tedy "má to vypadat jako sixties, ale na originály nemám, jsem chudý hipster začátečník"), tímhle potahem zachráníš hodně ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam