• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SEBIEN: já mám jedinou myšlenku - co by s touhle parádou udělaly moje kočky za jedno odpoledne :D
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    SEBIEN: Nejlepší :-D
    "KDYSI jsme měli jako dekoraci na Velikonoce kohoutka a slepičku s vajíčkama,barevné,udělané z peříček,ovšem kohoutkovi sežrali moli ocas,tak je moje žena vyhodila."
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    TILLIT: Už můžete kupovat!

Dřevěné dekorace se jmény vašich dětí | Slevomat.cz
    https://www.slevomat.cz/sleva/1117997-drevene-dekorace-se-jmeny-vasich-deti
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    GIRAFFKA: to je dobry panoptikum,)))
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    ne, neměla jsem do googlu zadávat hesla "bizzare interior"

tak třeba krásný řadový domeček za půl milionu liber:
    http://www.dailymail.co.uk/...-VIP-toilet-seat-neon-lights-giant-FACE-sticking-living-room-wall.html

nevim, jaká místnost je víc na poblití
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Muž vzal staré sudy určené na vyhodenie: Stačilo pár hodín v dielni a manželke z nich pripravil takéto prekvapenie do záhrady!
    http://tojenapad.dobrenoviny.sk/stare-sudy-na-vyhodenie-su-teraz-ozdobou-zahrady/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU: Škoda, já se u těchhle věcí vždycky nejvíc těšim na obdivný komentáře spolubydlenek.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SALVATOR: okoun...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU: Sauce?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    ZUZKAOU: neopoušŤej... No já se picnu... Oběť... Asi jsou hodně věřící... A nebo dokonale negramotny... Radši si měli koupit nálepku, dementi. Ale dokazuje to tezi, že podobný sračky si domů zanesou jen duševně slabší jedinci...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    AZA_: vyladene do posledniho detailu, ale zit 1984 by mi teda radost nedelalo.

Co mne, ale dostalo nejvic, jsou ty zavesy v hale, jen na to kouknu a boli mne ramena.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: "Pepo, v kolik přídeš? A máš všechno? Klíče, mobil, beránka?"
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AZA_: mne by tam taky jeblo:)
    Jsem milovnice industrialu, interiery zalozeny na pohledovym betonu se mi libi (hlavne knihovny;) ), depresivni vzhled taky, ale radsi jen nejaky casti bytu (kuchyn, pracovna), cely byt by i na mne byl prilis;)
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ZUZKAOU: nejdokonalejší z dokonalých :-D
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MOUNTBATTEN: Jo, tak to souhlasím. A taky chápu, že se to někomu může líbit. Jen pro mě je takovej interiér prostě už moc. Evokuje mi to spalovače mrtvol....
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AZA_: aspon je to uprimne priznani toho, ze bydli v betonovy krabici.
    Mnohem lepsi, nez zarizovat si interier panelaku rustikalnim nabytkem, hezky vesnicke vyrezavane motivy do dreva, kuchyn "prováns".... bydli v panelaku na prazskym sidlisti, ne v roubence na Sumave ;)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    AZA_: Já s tebou souhlasit budu, vypadá to jako rozestavěný kravín. A když vidím ty mraky kšiltovek v polici nad postelí, troufám si to nominovat i do módního pekla :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALDARION: kdybych tušila, jak dlouho a v jakém složení budu obývat své současné bydliště, taky bych z něj udělala obří otevřenej prostor a nepočítala s výhledem na to, že za chvíli půjde na pronájem... :-D ale holt KDYBY bylo hovno sladký, mazali bychom si ho na chleba...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam