• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MIST: Ne, kocourek zemrel, ale stale rikam kocky.
    MIST
    MIST --- ---
    KAIAFOX: to zni, ze ty ostatni kocky uz nekdo splachnul :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MIST: Me je trapny upozornovat navstevy, ze je to i kvuli kockam, aby tam nezahucely.. nejsou na otevreny zachod zvykle (ehm, tedy uz jen jedna cic).
    MIST
    MIST --- ---
    MAR_TINA: ano......a splachovat se zavrenym vikem. Je mi trapny upozornovat navstevy, ze pokud na wc nachazi priklopeny zachod, tak ocekavam, ze zas priklopeny bude. Hlavne s delsima navstevama to je pasivne agresivni boj.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    APRILMOUSE: Instruktážní video
    Inside The Bowl: A Mother's Srtuggle
    https://www.youtube.com/watch?v=8JdcLE2NGCo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE: naučila jsem i kočky větší čistotě...

COURT: úplně ideální je nemít kobereček a přes to usedat - obě pohlaví - a splachovat se zavřeným víkem ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    APRILMOUSE: tento status mě donutil v deset večer po pětipivu vytřít záchod. A koupelnu. A chodbu... ok tak dodělám i zbytek...
    COURT
    COURT --- ---
    já si většinou nemyslím (ač se to na chlapy často svádí), že jsou jediní, kdo tu mísu špiní. Pokud se splachuje s otevřeným poklopem, tak ty mikrokapky prostě vylítnou, a jsem ráda, když vše v té místnosti se dá jednoduše otřít a umýt, což textilie nesplňuje. Už jen kvůli návštěvám. A rozhodně ocd nejsem, spíš chaotik a uklízím nerada. Ovšem nedává mi žádný smysl nutit členy rodiny splachovat se zavřeným poklopem a trefovat se tam, kam mají, kvůli nějakýmu koberečku, který tam nemusí vůbec být. Připadá mi to logický a normální.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    NELLAS:
    OMNIHASH: já ho denně většinou meju. + dlažbu + zdi kolem do půl metru. Chlapce učím čůrat dovnitř, jenomže po probuzení jsou většinou rádi, že se trefí do místnosti :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    COURT: A nebylo by méně pracné naučit chlapy nečůrat na zem?
    COURT
    COURT --- ---
    OMNIHASH: no denně ne, 3x tejdně jo.. a vim že i po 1 použítí může občas něco (hlavně po chlapech) zůstat na zemi před mísou či kolem. Nemyslím si, že je na tom něco divného.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COURT: ty meješ záchod denně? OCD much?
    COURT
    COURT --- ---
    MADIETTA: fuj. jako tohle denně mýt... ale oni to asi denně nemejou :puke:
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MADIETTA: Nedotažené! Ta kočka by měla být na čumáku červenou bambuli a na hlavě paroží.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: A na velikonoce tam daji tohle?

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mně by to asi nevadilo ani na naší chodbě, nakonec co, chodbou člověk projde a jde do prčic, nekouká se na to celý dny jako na interiér svého bytu.
    MASOO
    MASOO --- ---
    COURT: havne je super, ze se pan realizoval kreativne, byt dost bizarne, nez aby sedel doma, smiroval za zaclonou a praskal sousedy;)
    COURT
    COURT --- ---
    IKA: to je náhodou super, když to nemáš doma:)))) jako raritka dbrý. nrmálně bych se do toho paneláku jela podívat. z fotky to totiž působí tak, že je to asi fakt štuk a ne umělá hmota a že byl ten člověk od fochu a věděl co dělá... ty druhorokokový štuky jsou jak ze stavovského divadla.... jako jo, nehodí se to a v paneláku je to zbytečnost největší.... ale hnusný zaprášený chodby znám, tohle bych si zajela okouknout:)))) (v reálu to může být pěkně hnusný, to nepopírám:) ale zaujalo.)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PASTEL: Kvík.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TRISSIE: Našla, probojovala se a mám. Dík za tip, jinak by mě ani nenapadlo tam jet.
    Byl to masakr. Netušila jsem, že je to událost roku pro celý střední Čechy včetně celý Prahy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam