• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MIST: Ne, kocourek zemrel, ale stale rikam kocky.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    KAIAFOX: Já to miluju, pokaždý, když jdu na záchod u kamaráda, tak (doma to tak děláme) zavírám dveře na záchod a pokaždý se rozčiluje ať to nedělám, že se mu kočka vysere do postele :))) Krásný...
    MIST
    MIST --- ---
    KAIAFOX: to zni, ze ty ostatni kocky uz nekdo splachnul :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MIST: Me je trapny upozornovat navstevy, ze je to i kvuli kockam, aby tam nezahucely.. nejsou na otevreny zachod zvykle (ehm, tedy uz jen jedna cic).
    MIST
    MIST --- ---
    MAR_TINA: ano......a splachovat se zavrenym vikem. Je mi trapny upozornovat navstevy, ze pokud na wc nachazi priklopeny zachod, tak ocekavam, ze zas priklopeny bude. Hlavne s delsima navstevama to je pasivne agresivni boj.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    APRILMOUSE: Instruktážní video
    Inside The Bowl: A Mother's Srtuggle
    https://www.youtube.com/watch?v=8JdcLE2NGCo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE: naučila jsem i kočky větší čistotě...

COURT: úplně ideální je nemít kobereček a přes to usedat - obě pohlaví - a splachovat se zavřeným víkem ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    APRILMOUSE: tento status mě donutil v deset večer po pětipivu vytřít záchod. A koupelnu. A chodbu... ok tak dodělám i zbytek...
    COURT
    COURT --- ---
    já si většinou nemyslím (ač se to na chlapy často svádí), že jsou jediní, kdo tu mísu špiní. Pokud se splachuje s otevřeným poklopem, tak ty mikrokapky prostě vylítnou, a jsem ráda, když vše v té místnosti se dá jednoduše otřít a umýt, což textilie nesplňuje. Už jen kvůli návštěvám. A rozhodně ocd nejsem, spíš chaotik a uklízím nerada. Ovšem nedává mi žádný smysl nutit členy rodiny splachovat se zavřeným poklopem a trefovat se tam, kam mají, kvůli nějakýmu koberečku, který tam nemusí vůbec být. Připadá mi to logický a normální.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    NELLAS:
    OMNIHASH: já ho denně většinou meju. + dlažbu + zdi kolem do půl metru. Chlapce učím čůrat dovnitř, jenomže po probuzení jsou většinou rádi, že se trefí do místnosti :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    COURT: A nebylo by méně pracné naučit chlapy nečůrat na zem?
    COURT
    COURT --- ---
    OMNIHASH: no denně ne, 3x tejdně jo.. a vim že i po 1 použítí může občas něco (hlavně po chlapech) zůstat na zemi před mísou či kolem. Nemyslím si, že je na tom něco divného.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COURT: ty meješ záchod denně? OCD much?
    COURT
    COURT --- ---
    MADIETTA: fuj. jako tohle denně mýt... ale oni to asi denně nemejou :puke:
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MADIETTA: Nedotažené! Ta kočka by měla být na čumáku červenou bambuli a na hlavě paroží.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: A na velikonoce tam daji tohle?

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mně by to asi nevadilo ani na naší chodbě, nakonec co, chodbou člověk projde a jde do prčic, nekouká se na to celý dny jako na interiér svého bytu.
    MASOO
    MASOO --- ---
    COURT: havne je super, ze se pan realizoval kreativne, byt dost bizarne, nez aby sedel doma, smiroval za zaclonou a praskal sousedy;)
    COURT
    COURT --- ---
    IKA: to je náhodou super, když to nemáš doma:)))) jako raritka dbrý. nrmálně bych se do toho paneláku jela podívat. z fotky to totiž působí tak, že je to asi fakt štuk a ne umělá hmota a že byl ten člověk od fochu a věděl co dělá... ty druhorokokový štuky jsou jak ze stavovského divadla.... jako jo, nehodí se to a v paneláku je to zbytečnost největší.... ale hnusný zaprášený chodby znám, tohle bych si zajela okouknout:)))) (v reálu to může být pěkně hnusný, to nepopírám:) ale zaujalo.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam