• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AMAZONKAAA: mě fascinujou dycky tyhle kuchyně, že si někdo udělá kuchyni za 200k a pak si doprostřed pracovní plochy, kde se manipuluje, položí obyčejnou mikrovlnku. my jsme si říkali, že mikrovlnku skoro nepoužíváme, a že si ji ani nebudem dávat, ale pak jsme si radši dali tu vestavěnou a jsem za to fakt ráda, že si nezabiju plochu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AMAZONKAAA: vsadím se, že to dělal nějaký interiérový dyzajnér...
    AZA_
    AZA_ --- ---
    AMAZONKAAA: MAjitelka se při zařizování asi moc koukala na Sex ve městě
    MUZA
    MUZA --- ---
    AMAZONKAAA: podstatny je, ze ma krbíček! :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Vazne si takhle nekdo predstavuje vkusnej byt? Ja vidim jen zmet barevnejch fleku...
    https://www.sreality.cz/...yt/4+kk/praha-horni-pocernice-k-berance/4199756124#img=4&fullscreen=false
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KOCHANSKA_CH: Pokud bude mit na konci ty spejlicky, tak za me plne adekvatni :-D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MIST: Tam už chybí jen Duch svatý.
    MIST
    MIST --- ---
    Mame v sousedstvi dum, ktery je ted naprodej. Celkove to neni zly, ale ta jidelna, to je skvost.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    BEDRICHKANGOO: Ještě větší peklo je, když si to někdo napíše sám. A přizná se u toho k satanistickým rituálům: [ ZUZKAOU @ peklo v interiérech ]
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    citáty, popisky místností, etické kodexy rozmístěné po místnostech!! Nemám sice konkrétní připad, ale poslední dobou je mi z toho blivno. Vůbec těm kecům nevěřím, když mají majitelé potřebu na ně koukat celé dny.

citáty na zeď - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/...tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKmuDPtojUAhXBShQKHRNbDcoQ_AUICSgB&biw=360&bih=559
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    NELLAS: nějak těch 80 m2 zdůvodnit a prodat musíš ;)

TRISSIE: kdysi jsem bydlela u kamaráda, v secesním bytě, kde si z nějakého důvodu udělali kuchyň v někdejším pokoji pro služku, sporák byl v rohu a proti kusu linky tak, že tam bylo místo jen tak tak na otevření té trouby, muselo se k tomu z boku...nic moc (a navíc byl plynový a velmi náladový)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: tak někam chrápající návštěvu strčit musíš!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: K čemu jsou dvě koupelny v 1+kk?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: to mi připomíná jednoho z mých finalistů soutěže "vítězství architekta nad zdravým rozumem" - byt, kde jsem se byla asi před deseti lety podívat pracovně, na 80m2 dispozice 1+kk, se dvěma koupelnami, ale s kuchyní ve tvaru dvou I postavených tak blízko proti sobě, že chtěl-li člověk vytáhnout plech z trouby, musel si přitom prakticky sednout do dřezu, aby si před tu troubu mohl stoupnout.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    CROSS: Ten nábytek by, v bytě kde nebude tak sprostá dispozice, plastový okna, ocelový šupácký topení a nejlacinější pozinkovaný zábradlí, nebyl zas tak blbej.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAR_TINA: ta koupelna je velká dost, otázka je dispozice. Ze zvědavosti jsem trošku pohledal, tady to je vyfocený z jinýho pohledu (plus cena 13M...)
    Byt 4+kk k prodeji, 177 m² - Praha 5, Petržílkova - REALCITY.cz
    http://www.realcity.cz/nemovitost/prodej-bytu-4-kk-praha-5-petrzilkova-3429102
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SAMOUT: byt jako kráva, kterej má kuchyňskej kout jak když do něj plivne (nejen tak malej, ale i tak ošklivej), a navíc je prakticky nemožnej na zařízení jinak než na míru, jooooo, to je výhra :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SAMOUT: já mám dojem, že je koupelna nafocená objektivem, který ji mocně zvětšuje, ale je maličká. Taky mám radši sprchu, ale bezvanová koupelna v bytě s krbem a stojacíma hodinama je podezřelá :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAR_TINA: Do tý koupelny by se vana v pohodě vešla, velká je na to víc než dost, akorát majitel ji považuje za zbytečnej nesmysl (stejně jako třeba já). Oblouky jsou problém, no, taky zastávám názor, že barák má bejt kostka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam