• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MRTASEK: Houmu...
    HUDOUS_ML: No, z vegetího auditka snad všichni víme, že hlubiny bydlenkovštiny sou daleko, daleko hlubší, neprobádanější a čekají tam daleko větší překvapení, než jen nějaký čtení odspoda:

HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    SALVATOR: jako na to, aby se člověk naučil, že u bydleny to má přečíst odspodu?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Tyjo to už by pomalu chtělo na Fildě katedru bydlenkovského jazyka a literatury.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Asi se v některých méně známých jazycích čte "KS" jako "N".
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MONROE: ten pocit, když narveš dvě stě litrů do fejkovýho cihlovýho obložení obývaku v paneláku a pak ti dojde, jak je to hnusný a kolik budeš potřebovat plakátů a dalších serepetiček, abys to schoval...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Možná je to něco jako Fušál.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MONROE: By mě zajímalo, co je ten tajemná nápis "AKSÁL" na fotce dole.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Ty jo, jsem myslela při pohledu na malý náhled v posledních klubech, že je to interiér nějaké hipsta kavárny. Končně jednou ten nápis DOMOV má nějaký význam, bez něj by to nešlo poznat.
    MONROE
    MONROE --- ---

CRINOS
    CRINOS --- ---
    AIJA: Požární sekyra tam jistě bude... :-7
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LUCIASHECK: Mas pravdu, tato moznost se mi pri psani prispevku vyparila z hlavy :D.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LUCIASHECK: nemusi horet, stačí výpadek proudu.
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    To by prchali tím ukratým schodištěm. Teda já bych musela, protože na laně bych se nedostala ani nahoru ani dolů:-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KAIAFOX: casto si tyhle celozarizeny divnobyty pronajimaj cizinci, co jsou tady jenom na urcitou dobu kvuli praci, presne proto, aby nemuseli nic dalsiho resit. Nicmene to jsou obvykle vcelku vkusny byty v centru, ne hnus fialovej v Bohnicich :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LUCIASHECK: Nebo nakonec zjistili, že jim došly prachy a musí to začít pronajímat cizím, tak se holt zabarikádovali.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Me teda fascinuje predstava, ze si nekdo pronajme za takovy prachy byt, kam si prinese svoje maximalne tak obleceni..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: nebo jeste k bytu muzou pridavat provaz a v rpipade, ze hori vytah, tak muzes slanovat k domacim :-D
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Anebo!:-)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    ATUARFIK: K tomu mas ale v cene Hausmeistera, ktery ti odklizi snih a v pripade deste drzi destnik, aby se ti nenamocilo svrsku,)))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: mne to pripada jako ze se rozhodli z pudy udelat byt, postavili kvuli tomu vytah, ale uz byli lini investovat do toho, aby ten byt mel kuafix normalni podlahu :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam