• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Máme a máme v ní normálně knihy a věci, je to prostě úložný prostor. Potřebovali bychom spíš více úložného prostoru, než to ještě rušit a koukat na bílou zeď. Máme holt věci.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    WERKA: mně taky ne ;-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MAR_TINA: Normálně plná knížek a DVDček a nějakých cetek z cest a čajového nádobí. :)
    S rekonstrukcí bytu půjde pryč, ale je mi jí trochu líto, ještě by určitě mohla posloužit jako rekvizita v nějakém filmu. :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SPIKE411: myslím, ze byly dvě nebo tři nejčastější.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    a kdo máte ještě nějakou tu nábytkovou sestavu, máte proto zcela jasné využití? Já měla vždycky pocit, že člověk tak nějak vymýšlí a pátrá, co by do té obývákové stěny dal.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KASUMI: Já mám jinou. :(
    A sousedka o pár pater má úplně stejnou jako já, jen zachovalejší. Asi se o ni líp stará.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHRASE: kdo neměl tuhle nábytkovou sestavu, nežil za komancu v ČSSR :))))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WERKA: taky ne, zjistím víc zítra.
    WERKA
    WERKA --- ---
    MAR_TINA: Zkusila jsem filtrovat (Praha 4, 3+1, cena 4 - 6 mil., garáž) a nevyhodilo mi to nic odpovídajícího :-(
    WERKA
    WERKA --- ---
    MAR_TINA: Lokalita Spořilov, pokud jsou to baráky z poloviny minulého století bude nejspíš úžasné místo - v sousedství čtyřproudovky, kudy jezdí kamiony od té doby, co nesmí na Barranďák. Na Spořilově snad jedině domek na starém Spořilově (ale ty jsou předválečné), kde se všechny ulice jmenují po světových stranách :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nebo můžete zkusit hledat podle indicií.
    Lokalita Spořilov (nemusí být přesné, paní je popleta, platí ovšem, nějaké bytové domy postavené kdysi (před rokem 90?) svépomocí (asi kdysi družstevní), byt 3+1 s garáží, snad v přízemí, snad s balkonem, zařízený (prý má vkus!), určitě nebude na fotkách nepořádek, to by nedopustila. Cena okolo 5 mil.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IKA: nedokážu to najít a nemám dost informací. Pověřím styčnou osobu, aby z paní vytáhla adresu nebo jiné důležité údaje. :D
    IKA
    IKA --- ---
    MAR_TINA: Nech nám sem pošle fotky, prosím.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    MAR_TINA: tak ted ti nevim, co je vic creepy,)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BOYLER: znám z vyprávění paní, která končí v práci v Praze a jde do důchodu na rodné Slovensko. A prodává svůj vymazlený byt tak, že se schází se zájemci a zjišťuje, kdo jí ty její super úpravy zachová a bude se o všechen nábytek krásně starat.
    truestorybro.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    CNV: Babicka, uz je od vcerejska na pravde bozi, tak to nafot, at to mame co nejdrive prodane...truestorybro
    CNV
    CNV --- ---
    PHRASE: Tohle je v pohodě. Přistavíš kontejner, zaplatíš dva chlapy a za dvě hodiny máš krásný čistý byt.
    PHRASE
    PHRASE --- ---

Prodej bytu 2+kk bez realitky, Sokolovská, Praha, Karlín, inzerát č. 482224 - bezrealitky.cz
    https://www.bezrealitky.cz/...itosti-byty-domy/482224-nabidka-prodej-bytu-sokolovska-praha#?popup=no
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    MONROE: dobrý ,,psycho,,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam