• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    ze zrovna v tomto klubu budou zastanci obyvacich sten, to bych necekala ;)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    To skla taky nemá. Tři šutry mám jako zarážky na knihy a krávoviny na prach posílám dál:-)
    Jsem líná si chystat oblečení večer, štrachat ve vestavěný skříni v ložnici nechci, většinou vstávám nejdřív, tak to mám vyřešný takhle.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak to mě právě nenapadlo, dávat do obýváku prádlo. Rodiče stěnu měli a ty spodní zavírací skříňky byly pořád tak nějak k ničemu. Knihy ve dvou řadách, sbírka šutrů nebo něco. V zasklených byly knihy a blbě se k nim lezlo, protože skla byla posouvací, ne na panty.
    Já mám holou knihovnu (jen police) a jeden psací stůl a místo v obýváku na cokoli nám nechybí.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    Mám 35 let Multicup nebo jak se to jmenuje. Je to skladebné a nemusí být kompaktní na jedný zdi. V otevřených policích máme knihy. V zavřených pak hadry...v šuplíkách doklady, papíry a prádlo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Uz nemam (ted mam v obyvaku jen knihovny), ale priznam se, ze mi dost chybi. Bylo tam siti, lozni pradlo, rucniky, deky, kabely... veci, pro ktere si mohl zajit kdokoliv z domacnosti, aniz by nekomu jinemu lezl do pokoje. Ted to mam rozstrkane po loznicich a casto se dostavam do situace "nemuzu ti dat to a to, je to v te a te skrini a XY jeste spi".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nono... ze ja vam nafotim byt sve babicky? Zila ve Francii, tam nakoupila s manzelem starozitny nabytek (podobny tomu, kteremu se tady rika Holandsky) a pak se prestehovala ze sta metru do panelakoveho 2+1 v CR. Je to tam uplne napraskle vecma, ktera kazda z nich ma uzasnou hodnotu, obrazy, priborniky, globus bar, lampy.... ale.... ten pohled, kdyz vejdete, vydesi:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Máme a máme v ní normálně knihy a věci, je to prostě úložný prostor. Potřebovali bychom spíš více úložného prostoru, než to ještě rušit a koukat na bílou zeď. Máme holt věci.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    WERKA: mně taky ne ;-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MAR_TINA: Normálně plná knížek a DVDček a nějakých cetek z cest a čajového nádobí. :)
    S rekonstrukcí bytu půjde pryč, ale je mi jí trochu líto, ještě by určitě mohla posloužit jako rekvizita v nějakém filmu. :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SPIKE411: myslím, ze byly dvě nebo tři nejčastější.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    a kdo máte ještě nějakou tu nábytkovou sestavu, máte proto zcela jasné využití? Já měla vždycky pocit, že člověk tak nějak vymýšlí a pátrá, co by do té obývákové stěny dal.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KASUMI: Já mám jinou. :(
    A sousedka o pár pater má úplně stejnou jako já, jen zachovalejší. Asi se o ni líp stará.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHRASE: kdo neměl tuhle nábytkovou sestavu, nežil za komancu v ČSSR :))))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WERKA: taky ne, zjistím víc zítra.
    WERKA
    WERKA --- ---
    MAR_TINA: Zkusila jsem filtrovat (Praha 4, 3+1, cena 4 - 6 mil., garáž) a nevyhodilo mi to nic odpovídajícího :-(
    WERKA
    WERKA --- ---
    MAR_TINA: Lokalita Spořilov, pokud jsou to baráky z poloviny minulého století bude nejspíš úžasné místo - v sousedství čtyřproudovky, kudy jezdí kamiony od té doby, co nesmí na Barranďák. Na Spořilově snad jedině domek na starém Spořilově (ale ty jsou předválečné), kde se všechny ulice jmenují po světových stranách :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nebo můžete zkusit hledat podle indicií.
    Lokalita Spořilov (nemusí být přesné, paní je popleta, platí ovšem, nějaké bytové domy postavené kdysi (před rokem 90?) svépomocí (asi kdysi družstevní), byt 3+1 s garáží, snad v přízemí, snad s balkonem, zařízený (prý má vkus!), určitě nebude na fotkách nepořádek, to by nedopustila. Cena okolo 5 mil.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IKA: nedokážu to najít a nemám dost informací. Pověřím styčnou osobu, aby z paní vytáhla adresu nebo jiné důležité údaje. :D
    IKA
    IKA --- ---
    MAR_TINA: Nech nám sem pošle fotky, prosím.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    MAR_TINA: tak ted ti nevim, co je vic creepy,)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam