• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jedno budouci interierove peklo hýr:

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: a to peklo?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tento postřeh o "běžném čtenáři rubriky bydlení" má ateliér Mjölk architekti. Velký pravda :)

„Jako měřítko kvality jim slouží diskuse na portálu iDnes, konkrétně v rubrice Bydlení. Když jsou komentáře na naši publikovanou stavbu negativní, znamená to, že je dům dobrý, a naopak. V případě jedné z našich posledních realizací tam nebyla jediná pozitivní reakce, tak jsme měli radost.“

Vila jako víla. Rodinný dům od libereckého ateliéru Mjölk je moderní stavbou harmonicky souznící s divokou krajinou | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://ihned.cz/c1-66065270
    ELIS
    ELIS --- ---
    TRAMIN: Hadry, hračky, věci do domácnosti... všechno ráda dávám na charitu, vyhazuju atd., je to fakt osvěžující pocit, ale knížky jsou srdcovka. Ty třídím jen při stěhování.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ELIS: ja vetsinu posilam dal. hromadeni veci nechapu.
    ELIS
    ELIS --- ---
    TRAMIN: Tady zjevně pracovna není. Vždycky je mi podezřelý, když někdo v bytě nemá knihy :) Jsem oldschool a doma knihy hromadím (v obýváku).
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ELIS: proc knizky? ja je mam v pracovne
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GIRAFFKA: "Dobrý den, zaujala mě vaše malovaná schránka. Je možné obrázek přizpůsobit i jinému příjmení? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, Josef Šourek."
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Poštovní schránka pro VEVERKOVI / Zboží prodejce oskarek | Fler.cz
    https://www.fler.cz/zbozi/postovni-schranka-pro-veverkovi-8978550
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ELIS: V kazdem meste a od kazdeho realizatora to bude slusny rozptyl, tohle tipuju tak na mega, mega dve ste.
    ELIS
    ELIS --- ---
    KATTY1987: Kuchyň super. Ta obývací část mi přijde moc prázdná (kde jsou třeba knížky?), ale to se snad zabydlí.
    U článků o rekonstrukcích bych vždy ocenila info o ceně.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KATTY1987: Šup s tím z pekla ven, hlavně teda kvůli parketám a lince.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KATTY1987: Skříňky až ke stropu! Konečně mě někdo chápe!
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    KATTY1987: Cisty jednoduchý retro který sem imho vůbec nepatří.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KATTY1987: supr, brala bych všema deseti:)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    KATTY1987: to se zabydlí, tyhle fotky od architektů pro architekty jsou nanic. Jako základ je to imho fakt hezký
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    O tomhle nevim co si myslet... retro a minimalismus mam rada, ale tohle je za mne “too much”
    Byt proměnili k nepoznání. Vévodí mu modrá kuchyně a bílá koupelna. Líbí? - Proženy
    https://www.prozeny.cz/...a-bila-koupelna-libi-42265?seq-no=1&dop-ab-variant=2&source=article-detail
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MALATI: ale teda daleko od Prahy
    MALATI
    MALATI --- ---
    SPIRA: Vždyť je to nádherný! Zvenku i zevnitř.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam