• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MAR_TINA: obměňují, protože se to prodá?!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEANKITTY11: neustále to obměňují, škoda, že není víc fotek, to je bizar co 4 týdny jiný. A zblízka, zblízka to je něco, kdo nevrství barvy, není malíř.
    Obrazy nevalné hodnoty, které máme z různých pozůstalostí, jsme pověsili v dílně, ať nehnijí někde ve skříni a to je proti Červené galerii úplná Albertina!
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MAR_TINA: Ten Říp!!! To je jak Blízká setkání třetího druhu!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DAGLU: No, já tohle období moc neznám, ale Luděk Marold, takto vynikající malíř, dělal zakázky typu dekorativní paneau pro cukrárnu. A když už jsme u toho, tak ten provařený Mucha taky navrhoval plakáty, čili něco v kategorii spotřebního šrotu.

Ten princip, kdy jeden dekoruje, protože to chce mít doma hezké, mě nikterak neuráží. Ale holt když není vkus... Včera jsem se byla projít po místní čtvrti se směsnou zástavbou a dospěla jsem k názoru, že nejdůležitějším předmětem na základce by měla být výtvarná výchova a mělo by se k ní přistupovat s naprostou seriózností. Protože to, že majitel domu je negramota, který nerozezná smrk od javoru, je putna, to je jeho boj. Ale když vydekoríruje barák obkladama a barevnýma omítkama, že zůstává rozum stát, tak na to musí koukat nevinní občané, kteří za to fakt nemůžou.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak obraz nebo socha jsou dekorace, ale záleží jaký obraz :)
    Máme u nás prodejní galerii, chodím tam ráda, majitel je milý (a mají Zásilkovnu). Ale to, co prodávají, to je teda dekorace. V menší míře asi dva místní známí a kupovaní umělci. Zbytek jsou prý lidé z okolí, kteří v sobě objevili talent a um a malují obrazy a nosí je tam do komise. Zlatá Milča Uzlová, jejichž obrazů máme malou sbírku - dávala je dědovi za lakování nábytku :).

ENKATT
    ENKATT --- ---
    za prachy si vkus nekoupíš a netřeba být z Ruska. peklo i očistec v mnoha podobách v článku:
    EXCLUSIVE Inside The Candyman's Candy Shop Mansion | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-5551441/EXCLUSIVE-Inside-Candymans-Candy-Shop-Mansion.html

DAGLU
    DAGLU --- ---
    SILVEIG: Ono už samotný slovo “dekorace” je trošku divný a zavádějící. Nechci si nikdy kupovat neco, co má sloužit jako dekorace.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    mě na tom baví ještě dokonalá volba televizního pořadu... laděná do black and white :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MONROE: To je uplnej prototyp neumetelskejch pokusu o moderni bydleni :-D
    MONROE
    MONROE --- ---
    PETT
    PETT --- ---
    Wow, magnetický kryt na radiátor..
    Magnetický kryt na radiátory 345009 z e-shopu Tchibo.cz
    https://www.tchibo.cz/...OQMr3jyLw0Gfm_YAFNqc1r4RdZRO09-m8O4rjtiocYYzSPrWn3IAAAA%3D&wbdcd=E4z6gpaHsD
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    MDFK: Ja ale “zurceni”(to slovo neznám) opravdu miluju:)
    MDFK
    MDFK --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ANNAWA: myslim, ze ti na ni nikdo sahat neplanuje, muzes byt v klidu :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    COURT: na priblblou knizku s chytrou tužkou mi nesahat! To neni marna vec.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    COURT: To uz zni skoro jako konceptualni umeni :-D
    COURT
    COURT --- ---
    LUCIASHECK: tvl to bych nechala s tema popiskama a naaranzovala tam alzaka, poniky a bajbaj pejska. Jo a takovou tu priblblou knizku s chytrou tuzkou.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    GANDHI: na rozestupy a měřítka sere pes .. my si dělali garáž z tátovy kytary a pluli jsme na divokých mořských vlnách na tátově futrále od akordeonu. Pokud si z toho neudělá prováns poličku, ale vyblbnou se s tím děti, tak mi to připadá jako příčetné zpracování takového papírového stojanu.
    LUCIASHECK: Radí jí tam někdo z toho vyrobit něco pro děti ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam