• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: možná maj děti, co kreslí na zeď, a nechtějí, aby to bylo hned vidět?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CNV: Nebyl by lepší oheň?

Jen by mě zajímalo, co stojí za tímhle umčem. Jestli jim docházela barva, chuť do díla, nebo obojí.
    GRAETAR
    GRAETAR --- ---
    ZUZKAOU: Trochu mi to připomíná žižkovský byt, kam jsem se kdysi nastěhoval. Předtím v něm bydlel DJ Lumiere. Člověk aspoň ušetřil za špatný tripy :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CNV: to by nebyla ta, ruční práce. A nebylo by hned jasný, že má při dojezdu stíhy...
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: Nebyla by lepší... tapeta?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Něco podobného se teď ve světě zavádí v péči o pacienty s Alzheimerem.

1950's replica town uses reminiscence therapy for dementia and Alzheimer’s patients
    https://www.youtube.com/watch?v=Xf6t5O8PU8I
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    v tom pripade pred vanocema zkouknete pavilon A vystaviste Flora Olomouc. takova nabidka vynalezu, halenek a dalsiho bizaru za zneni koled se jen tak nevidi
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: Můžu potvrdit, že jsem rovněž viděla letos na Zahradě Čech. Mají tam i takový ty slušivý halenky s různými vzory, co nosí paní na úřadech. Konečně jsem tam dostala odpověď na otázku, kde se takový věci vůbec dají sehnat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: každoročně navštěvuji Zahradu Čech, nakoupím si cibulky a okouknu bizár přelomu 80. a 90. let. Pořád stejné zboží z Polska : plastové vynálezy, leštidla na auta (zázračná), ručníky s obrazy a tyhle sedačky.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    ATUARFIK: Nevim jak presne je stara, ale je to z vystavy Hobby ktera byla pred par tydny - BOHUZEL
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SAYUZ: Týjo, to v té době odpovídalo několika měsíčním platům! Protože ta fotka není aktuální, že ne? :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    LADY_MYSKA: Křeslo v koupelně bych dokonale užila v letech 2007-10 a 2012-15, kdy dítka vydržela ve vaně dlouho, a byly to příjemně klidné chvíle, ale nenechávali jsme je bez dozoru. Vlastně by to bylo asi tak stokrát lepší, než mít vždycky otlačená záda od pračky a zadek od sezení na zemi. :-D
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    Aktualni nabidka z vystavy, snad bude videt u supr cena.

AIJA
    AIJA --- ---
    SALVATOR:
    Přesně takovou jsem měla představu:-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PASTEL: Je to fotkou. Já jsem na tu první fotku taky koukala, co je to tam probůh za úhel, ale někde dál je totéž místo z jiného pohledu a úhel ok. Spíš to bude plivátko, takhle se fotí, aby to místnosti přidalo na velikosti.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MAR_TINA: To se mi zdá jenom z tý fotky, nebo má celá ta místnost nějakej divnej tvar?
    CURFEW
    CURFEW --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOUNTBATTEN: ale houby, jako každý nábytek tohoto typu už první večer křeslo převezme úlohu odkladiště oblečení a dalšího bordelu, který někdo do koupelny přinese :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DEEFHA: To je pro provensálského Yodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam