• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MLUKS: pekelné je to od začátku. Nedokážu říct, čím přesně mě to sere, asi že ten barák předělali na něco, co vypadá jako postavené z papundeklu.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    WERKA: mně to tedy přijde úplně běsný. Zejména když uvážím, že paní koupí květináč, aby ho rozmlatila, udělala tohle a to pak cíleně někomu darovala.
    Díky bohu, že obdarovaným nejsem já.

A dotazy jak to udělat, že sice nemají ani balkon, ale i do bytu je to nááádhera jsou už jen dokreslením hrůzy.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MAR_TINA: Jsem přesvědčena, že poličku tam dali proto, aby na ni mohli naskládat tuhle rápel. Každej si vystavuje to, co miluje :)
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    SALVATOR: ...jedem haldy...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLANITCHKA: a prázdná polička se světýlkama a výstavkou aromaolejů nebo čeho.

Dáme si do bytu poličku a pak budeme usilivně vymýšlet, co na ni. Samo to peklo není, ale četnost výskytu tohoto jevu už ano.
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    TABBY: V mým vesmíru se nefotěj polonahý páry s miminem (samo o sobě příšernej nevmus a kýč). A kdyby jo, tak to nedávaj ve velkým formátu na stěnu v obejváku jako dekoraci.

To je jedno, každej máme měřitko jinde
    WERKA
    WERKA --- ---
    SILVEIG: Tohle mi nepřijde jako peklo (mám slabost pro netřesky). Jen to ve mně vzbuzuje zvědavost, jak to celé drží dohromady.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ... a jedno nádherné tvořeníčko mocinky moc lajkované a obdivované těma, co takhle krásně tvořilkovat neumí

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LADY_MYSKA: no jasně, mohlas tu viset ty nebo tvoje společnice :-D
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Vidim, ze jsem o mnoho prisla, kdyz jsem po porodu byla na pokoji sama a nemam FB :-D
    TABBY
    TABBY --- ---
    BLANITCHKA: A popuzuje tě na té fotce přesně co? Že za sebou na zdi nemá Mánesa? ;)
    (Jinak teda pokud tě irituje její FB konání, tak ji přestaň sledovat, ne? Vzhledem k tomu, že osud mi prohrál v porodnici na pokoj romskou ženu a z určitých důvodu se občas podívám na FB profily místní romské komunity, vidím peklo někde jinde ;)

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    BLANITCHKA: Delat si kamaradky v porodnici je proste riziko.. moje spolulezici byla "nastesti" tak jasna uz prvnich par hodin, ze jsem cely ctyri dny vydrzela jen u odpovedi ze slusnosti :D.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    NEI: No genialni, vsechny ty zbytky lidske kuze a na ne navazujici roztoci sup do jidla.
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    V porodnici jsem sdílela pokoj s touto paní. Díky tomu, že jsme se propojily na fcb, tak mám denní příval podobných fotek a opravdu exkurz jak žije trů vegeta národa. Vzhledem k tomu, jakým tempem a čím tapetuje síť vlastně nemám výčitky, že sdílím sem.

Ta fotografie v pozadí napoví o co jako jde. Je to peklo napříč spektrem- interiér, foto pokusy, sdílené recepty, "vtipné" statusy s miminem vč. blbejch heštegů, grafickejch smajlíků a "cítí se ...." , sdílení "tvoření", prováns atd

Žijí mezi námi.

BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    V porodnici jsem sdílela pokoj s touto paní. Díky tomu, že jsme se propojily na fcb, tak mám denní příval podobných fotek a opravdu exkurz jak žije trů vegeta národa. Vzhledem k tomu, jakým tempem a čím tapetuje síť vlastně nemám výčitky, že sdílím sem.

Ta fotografie v pozadí napoví o co jako jde. Je to peklo napříč spektrem- interiér, foto pokusy, sdílené recepty, "vtipné" statusy s miminem vč. blbejch heštegů, grafickejch smajlíků a "cítí se ...." , sdílení "tvoření", prováns atd

Žijí mezi námi.

SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    ETERNITY: Mohlo to být ještě dražší, kdyby tu vanu natřeli celou :D

760tis (když neberu v potaz jak to vypadá) mi přišlo ok, než jsem otevřel článek a zjistil, že je to menší než náš obývák :))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TAMARIX: Marne si lamu hlavu nad tim, co tam stalo 760k. A idnes tomu vadne rika byt, i kdyz to byt neni. Jako umelecky atelier ale dobry.

MAR_TINA: Takhle nejak vypada muj byt v Brne pred rekonstrukci a rozhodne tam fronty nemam:) Asi jsou brnensti obyvatele malo aaart. Ale inspirace dobra, parkrat prastim kladivem do steny, at to spadne az na cihlu, naimpregnuju a udelam tomu reklamu jak prase:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAMARIX: přemýšlím a ... je to výborný :)
    jestli je to na pronájem, tak má za chvíli frontu na tři roky.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Tohle je takové zvláštní..

Byt na půdě vypadá skvěle. Proměna vyšla na 760 tisíc - iDNES.cz
    https://bydleni.idnes.cz/...dy-cool-bydleni-1to-/architektura.aspx?c=A180619_112406_architektura_web
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam