• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: tak různí fotografové věčně shánějí zajímavé a "zajímavé" prostory...
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    ETERNITY: Mohlo to být ještě dražší, kdyby tu vanu natřeli celou :D

760tis (když neberu v potaz jak to vypadá) mi přišlo ok, než jsem otevřel článek a zjistil, že je to menší než náš obývák :))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TAMARIX: Marne si lamu hlavu nad tim, co tam stalo 760k. A idnes tomu vadne rika byt, i kdyz to byt neni. Jako umelecky atelier ale dobry.

MAR_TINA: Takhle nejak vypada muj byt v Brne pred rekonstrukci a rozhodne tam fronty nemam:) Asi jsou brnensti obyvatele malo aaart. Ale inspirace dobra, parkrat prastim kladivem do steny, at to spadne az na cihlu, naimpregnuju a udelam tomu reklamu jak prase:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAMARIX: přemýšlím a ... je to výborný :)
    jestli je to na pronájem, tak má za chvíli frontu na tři roky.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Tohle je takové zvláštní..

Byt na půdě vypadá skvěle. Proměna vyšla na 760 tisíc - iDNES.cz
    https://bydleni.idnes.cz/...dy-cool-bydleni-1to-/architektura.aspx?c=A180619_112406_architektura_web
    MALATI
    MALATI --- ---
    MLUKS: ty barvičky jsou stav před, ne? Ten zk... zámeček mi ale doslova zkazil den to je neskutečný svinstvo.
    MININA
    MININA --- ---
    VLT: dosly jim barvy, tak to prodavaj.. jinak ale neni spatny..
    GREW
    GREW --- ---
    MLUKS: Ja peklo uz mi pripada ten "rekonstruovanej" zevnejsek.
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    VLT: V něčem podobném jsme málem koupili byt. Na stránce odrolujte na fotogalerii, 3x klikněte na "načíst další" a brzy jste v pekle ;)

Bydlení na zámku | ELVO PROPERTY
    https://www.elvoproperty.cz/projekty/bydleni-na-zamku/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VLT: četla jsem "zemědělská posedlost".
    po shlédnutí galerie jsem získala dojem, že mě zřejmě potkala taková ta vlastnost Lukjaněnkových Jiných, kteří místo toho, co novinář do novin napsal, vidí to, co si při tom psaní opravdu myslel :-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    VLT:
    Vypadá to dost strašidelně. Ale mě by to asi bavilo, docela bych se tam vyřádila:-)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    VLT: ten strakatej pokoj v podkrovi je epesni, skoda ze tam nenechali nabytek
    ne vazne, ja myslim, ze v necem podobnym na vesnicich zije tak polovina cely populace
    AZA_
    AZA_ --- ---
    VLT: Což zařízení - to vyhodíš, výmalbu přemaluješ. Hrůza je hlavně to, že ta rekonstrukce proběhla úplně diletantsky - praskliny, plíseň, vlhko, který smrdí i z fotk. Novej majitel to bude muset obrat až na cihly...
    VLT
    VLT --- ---
    Zemědělská usedlost na prodej.
    Jak to bývá, zažila lepší časy, ale zvenku se dá ještě rozeznat původní stavba s hezkými proporcemi. První místnost - říkám si, že zařízení děsné, ale mohlo by být hůř...kliknu na další obrázky a JE hůř!

Opravdu mezi námi žijí lidé, kteří dobrovolně spáchají něco jako je tohle?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TOMKOLARIK: rozdelene skrine spolubydlicich :-D
    TOMKOLARIK
    TOMKOLARIK --- ---
    A vlastně proč ne! :)

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RESTINPEACE: tříská se tam moc vzorů - na tapetě, na sedačce, na polštářích a zespod toho stolku.
    APRILMOUSE: ty dveře si vymyslel nějaký milovník dračího doupěte, žejo?

Tohle takové to:
    Prohledáme místnost.
    Nic tam není.
    Prohledáme ji ještě jednou.
    Našli jste tajné dveře!
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    APRILMOUSE: na tomhle je jediny peklo ten gauc, kdyby se misto nej dala nejaka pekna sedacka, tak to muze byt naopak vkusny retro. Treba neco podobnyho jako tohle, i kdyz mi to neprijde moc pohodlny. Jeste bych do toho kouta dal nejakou dominantni kytku a ne takovy kostata a vypadalo by to uplne jinak.
    Nerikam, ze jsem toho priznivcem, ale tohle ma do pekla daleko.
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    APRILMOUSE: Obyvak se mi svym zpusobem libi, je to lepsi nez fialova a bily leskly nabytek a dokorace “love a sweet home” nebo vsudepritomna “provance”
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Krása, pronájem luxusně zrekonstruovaného bytu 2+1 - jen z toho obýváku bych nejspíš dostala epileptický záchvat..

A vchodový dveře se taky dost povedly :D

https://www.facebook.com/...89646994596641/permalink/2227247047503297/?sale_post_id=2227247047503297
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MEJLA77: "Wouldn't surprise me if that was human meat" Tenhle komentář to vystihuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam