• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    TABBY
    TABBY --- ---
    KASUMI: My to mame jako koupelnovou predlozku, uz par let, a zacalo se to rozpadat. Neni to uplne jednoduche sehnat - nejlevnejsi ma asi Lidl, ale aktualne nema akci, prip. ta prodejna na Praze 10, jak jsem z tama linkovala obrazek. Koupelnova studia chteji za tuhle podlozku 700+ Kc, a to mi prijde fakt dost.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TABBY: to mam jako prostirani :D
    ale nekde v cr koupeny..
    TABBY
    TABBY --- ---
    GREW: Aliexpress. Hledej bathroom mat wood.

Zajimalo mne, zda cinan prodava bambusove podlozky do koupelny. Tyhle:

Neprodava ;)
    GREW
    GREW --- ---
    TABBY: Sem pekelnik, kde se to da koupit? :D
    TABBY
    TABBY --- ---
    Koupelnová předložka (textil):

EDERA
    EDERA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Tohle podle mě není rohová vana, ale spešl vana do malé koupelny. Možná Ravak Avocado.
    WERKA
    WERKA --- ---
    NEI: Podle mne lepší řešení, než zastavět pokoj postelema tak, že by tam už jinak nebylo místo (malý děti si hrajou hodně na zemi, pak potřebují stůl...). Místo nad hlavou to zachovává a nohy v tunelu se dají vydržet.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    NEI: ty postele jsou steampunkovy az beda :) skoda toho zbytku pokoje.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DEEFHA: No, i to se da vyuzit mnohem chytreji.. treba patro. My jsme jako peticlena rodina cca pet let zili v 1+1 a poskladali jsme se i bez takovych nesmyslnych konstrukci.
    MALKE
    MALKE --- ---
    NEI: Ty jo, mně se ty postele strašně líběj. Povlečení hnusný, koberec hnusnej, dohromady peklo, ale postele jsou boží.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: prostřední má zostřený režim - igelitové povlečení?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NEI: De facto ano. Aneb když si pořídíš tři šklebany a máš pro ně jeden pokoj 2x3 metry :-/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZDA: No, a teď teda poraď, jak se v luxusním či jakémkoli jiném sprcháči naložíš s knihou a škopkem zmrzliny.
    LLEENNTTIILLKKA: Peklo není vana, ale to ohavné obložení.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ETERNITY: že jo, mě to přijde od pohledu strašně nepohodlný a nepraktický a radši bych volila takové to umyvadlo nad vanou, co se běžně dává do malých koupelen. Vzhledem k tomu, že je to byt v paneláku, tak to určitě šlo vymyslet jinak.
    KUURA
    KUURA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Pro mě osobne je peklo spíš ten obklad. Zelená, meruňková a nějaká květena, aby to bylo echt pěkný
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: tahle vana je supr, mám ji taky a miluju ji. To všechno okolo vany samotné je tam nějaký pitomý.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Sice nevidim pudorys, ale neco mi rika, ze mene blbe by se to udelat urcite dalo... (mam taky rada vany, ale tohle je jakasi kombinace Picassa a ranneho Daliho)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    LADY_MYSKA: hlasuju pro sprchac. vesel by se tam docela rozmerove luxusni. misto tohohle paskvilu u kteryho bych se zabila pri kazdym plejzani/vylejzani by byl zlatej
    MALATI
    MALATI --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Dispozičně asi nejlepší řešení - klasická by se tam prostě nevešla. A já jsem člověk, kterej bez vany nepřežije.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: zase na druhou stranu porad lepsi vana, nez sprchac. Coz podle vseho tam drive byl.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    Takový to, když musíš mít rohovou vanu v paneláku za každou cenu.....

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam