• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MAR_TINA: strašidelná představa! Nicméně mi vyskočila zasutá vzpomínka na dětství, když se 2x ročně muselo umývat sklo ve skleníku v obýváku.. na zem pěkně osušku, my se ségrou jsme vyfasovaly dva lavorky, jeden s jarem, druhý s vodou, a pěkně všechny skleničky a hrnečky a nesmysly vyskládat na osušku, omýt, opláchnout, narovnat... uf :D Možná proto k tomu mám dodnes takový odpor!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE: říkala mi kamarádka, jejíž máma má těch ozdob 5-10x tolik, že vzala škopek, sundala část oblud, utřela prach, vracela obludy utírajíc je.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    APRILMOUSE: Profesionální pěstounka, takže otroků na úklid je dostatek neustále :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GECKO: mě by prostě zajímalo, jak tyhle lidi utíraj prach. Já už jsem dospěla do stadia, kdy na skřínce může být max 1-2 věci, které jednou rukou zvednu, zatímco druhou to pod nima podmetu. Z tohodle množství se mi úplně dělá nevolno :D nebo možná ho prostě neutíraj?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GECKO: Tolik sračiček a serepetiček na jednom místě... To muselo fakt dát strašnou práci. Smekám a myslím to upřímně - paní šla za svým snem a došla přesně tam, kam chtěla :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SNOWING: s krásným výhledem! Takovým, jaký jen ze střešních oken může být.
    KURE
    KURE --- ---
    SNOWING: s léčivými účinky!! :D
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    SNOWING: mě se to nějakým podezřele zvráceným způsobem líbí :-D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SNOWING: Někde byl výprodej střech.
    SNOWING
    SNOWING --- ---
    když chce člověk hrozně moc bydlet v podkroví protáhne tedy střechu až na zem ...
    https://www.sbazar.cz/hkratochv/detail/48776582-dum-pyramida
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SEDELAVLOKALE: Ono to tak nějak bude, protože přesně stejné baterie, akorát v temně hnědé, měla v koupelně máti, a ta koupelna se dělala tak v roce 1995. Tehdy barevné vany a baterie hrozně letěly, prodávalo se to kde všude, což vím vcelku přesně, protože máti původně chtěla červenobílou, nebo nějak jinak strašlivě výraznou koupelnu taky, takže se chodilo vybírat a očumovat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZIPA: "Od vikýřů a kupolovitých vížek nad prvním poschodím až po okenní rámy v suterénu byl celý dům růžový, růžový tak, že před tou barvou nebylo úniku. I vnitřek byl růžový. Podlahy, stěny, stropy a dokonce i většina nábytku po chodbách a v každém pokoji se jen nepatrně lišila v odstínech této jediné barvy – zřejmě v důsledku lakýrnické práce různé kvality – od něžné rosé v odstínu syrového lososa až k útočnější korálové v odstínu bublinkové žvýkací gumy, ale všude to byla růžová, růžová, která nepřipouštěla soupeřství žádné jiné barvy.
    [...]
    Sophiin pokoj mě ihned naplnil nadšením. I když poznám vyložený nevkus, jakmile se s ním setkám, měl jsem vždycky nedostatek vkusu samého nebo takříkajíc smyslu pro décor, ale přesto jsem si uvědomil, že Sophie dosáhla nad onou nezničitelnou růžovou přímo triumfálního vítězství. Místo aby se tou barvou dala zastrašit, vrhla se do protiútoku a rozzářila pokoj doplňkovými odstíny oranžové, zelené a červené – ať už to byla třeba knihovnička jásavě karmínové, karafiátové barvy nebo meruňkově oranžová přikrývka přes postel – a tak vlastně to všudypřítomné dětinsky růžové zbarvení zdolala."
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ZUZIPA: Kdyby tam nebyly tak hnusný kachle, tak by ta červená třeba nepůsobila tak mimozemsky. Vzhledem ke zbytku domu mi to připadá tak, že v baráku byla jediná koupelna takhle krásně "zrekonstruovaná". Pak to koupili současní majitelé, kteří docela vkusně dali dokupy zbytek, protože koupelna teda funkční, i když strašná. Už by jim zbývalo jen tu koupelnu předělat, ale nakonec to taky prodávají ... to je jediný pro mě přijatelný scénář.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ZUZIPA: jasny, cervena s jinou cervenou a jeste uplne jinou cervenou prece urcite musi ladit... kde se tyhle zrudy prodavaji?
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ZUZIPA: Červenou vanu vnímám jako přijatelnou extravaganci, ovšem v kombinaci s tímto obkladem mi ta koupelna připomíná ...pohled do záchodu v určité části měsíce.
    Promiňte, že jste si tohle teď přečetli.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Nevím co majitel zamýšlel, ale červená vana a umyvadlová baterie (v jinak normálně hezkém domě) mě dost vyděsila. Přemýšlím, jak asi vypadá napuštěná - bych si asi připadala jak Bathory :-)
    https://www.sreality.cz/...a-pod-radcem-cast-obce-lhota-pod-radcem-/4286988636#img=2&fullscreen=true
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TABBY: ja to mam z Tchiba. Myslim, ze to je z akatu. Ma to bratru 7-8 let a porad to drzi jak helvetska vira. No tehdy to stalo tech 700.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TABBY: ty bambusy v lidlshopu za lidlocenu jsou ok. Daji se sehnat jeste v akatu... tak nad tisicovku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam