• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    AZA_
    AZA_ --- ---
    SILVEIG: copak listy, ale ta signifikantní výzdoba na poličkách!
    VINC
    VINC --- ---
    TABBY: to funguje proti zácpě :D
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    GREW
    GREW --- ---
    Hlavne by to mohly bejt dobry stavy, kdyz clovek prijde spolecensky unaven z hospody...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Vím hned o několika návštěvách, co by se u nás počůraly, mít tam tohle.
    SARGO
    SARGO --- ---
    TABBY: To chci! :-D :-D
    TABBY
    TABBY --- ---

"Bathroom with a glass floor over abandoned elevator shaft."
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    wtf?

Designová komoda - MALL.TV
    https://www.mall.tv/designova-komoda
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ETERNITY: to vypadá jak vlakový kupé
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ETERNITY: to je blítko 8)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ten drez!:)

Pronájem bytu Pod Krocínkou Praha Vysočany 1+kk bez RK | bezrealitky.cz
    https://www.bezrealitky.cz/...yty-domy/535514-nabidka-pronajem-bytu-pod-krocinkou-hlavni-mesto-praha
    ANONKA
    ANONKA --- ---
    :-)))))))))))))))))))))))
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANONKA: však to není vyhlášení války, jenom obvyklé internetové hnidopišení bez hlubšího významu :)
    ANONKA
    ANONKA --- ---
    Gentiano prosím cti mé šediny:-)) ..ale ano, máš pravdu, měla jsem si najít přesný tvar, jenže v tom vzteku...……………..
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANONKA: Hydrofobní. /grammar nazi mode
    A bavíme se o článku na ýDěsu, tam čekat jazykovou úroveň je trošíčku naivní.

ANNIKA: Že chce někdo mít interiér alá horská chalupa nebo rokokový lovecký zámeček, ač bydlí na Žižkově - no budiž. Ale pařez na kolečkách je urážka venkova. Přitom tuším, že v ikei by se dala najít nějaká vhodná dřevěná skříňka, na kterou by se dal namalovat vzorek podle knihy o lidovém nábytku a v téže ikei mají takové ty koberečky tkané z hadrů, což je velmi venkovská metoda recyklace, když už jsme u toho, a nebude to trapné.

ENKATT: Ale budoucí archeologové budou mít hroznou radost :D Jediná dochovaná koupelna ve stylu pozdního podnikatelského baroka v celých západních Čechách; sice v poněkud poškozeném stavu, ale rantlíky restaurátor vhodně doplnil v patinované sádře, takže dojem je dokonalý.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    PAKOBYLKA: taky jsem si říkala, jak se zašedlé a zavadlé tóny pojí s přáním romantické koupelny?
    A ta játra potvrzují, že pana designéra na romantiku moc neužije.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ANNIKA: no nevím, domů bych to nechtěl, ale asi mě to neuráží. Někdo má v ložnici lyže, já tam mám 24m2 knihovnu a obrovský pracovní dvojstůl s "kreativním nepořádkem" :)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    LUCIASHECK: teda koukala jsem na to až teď a termín "zašedlé a zavadlé tóny" mi bude ještě dlouho rezonovat v hlavě
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Ještě by doprostřed měli instalovat kyvadlo a jámu a bude to dokonalé.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: A nepůjde to naopak odloupat? Třeba proto to nechali dělat ve vrstvách. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam