• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAR_TINA: aha, tak to my kolaudovali před cca 3
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KATIA: ta změna v postopu při kolaudaci je mladší než 2 roky, zrušilo se chození na stavby.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAR_TINA: u nás teda byli. možná nad nějakýma drobnostma taky přimhouřili oko, ale tohle mi teda zrovna přijde jako docela nebezpečné. kdyby aspoň u té zdi bylo madlo...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Aneb se na to sere..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KATIA: 1) úředník na kolaudaci přivře oči (třeba mu navykládají, že to brzo bude, jen jim nedodali zábradlí včas)
    2) na dobu kolaudace se zábradlí nasadí a pak zase sundá
    3) dnes už se na kolaudace nechodí, odevzdáš papíry, žes všechno udělala dle plánu, spoustu potvrzení a tak a vydají ti souhlas s užíváním stavby bez osobní návštěvy
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KATIA: Jo, je. Teoreticky by jim to neměli zkolaudovat. Ale ono zařídit se dá všechno...
    ELIS
    ELIS --- ---
    KATIA: Právě že to dá a mnohé děti schody milují, ale s tou rovnováhou a stabilitou to ještě tak žhavý nebude. Tady to nejde zahradit z jedné ani druhé strany. Mít tam svůj exemplář, tak celej den nedělám nic jinýho, než že ho z toho sundávám.
    KATIA
    KATIA --- ---
    KATIA: jinak mě to ale jako laika překvapuje, myslela bych, že na to je nějaká norma...
    KATIA
    KATIA --- ---
    ELIS: malé dítě to docela snadno dá po čtyřech :-) o to bych se bála nejméně...
    ISCH
    ISCH --- ---
    ELIS: Treba nebylo chteny...
    ELIS
    ELIS --- ---
    MAR_TINA: Schody bez zábradlí a malý dítě? Good luck.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRENNET: zákaz zalévání lze obejít nádrží na dešťovou vodu. Zahrada není špatná. Jestli si tam chtětí hrát, opalovat se a grilovat, těžko vysází opuncie. Když cokoli přidají, bude to chtít ještě víc vody. (A mají studnu).

AZA_: Ale koukám, že mamka s taťkou mají povlečení s žirafkama. :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MAR_TINA: Televize nad schodama? Po prvni povedenejsi party tam nebude.
    AZA_: Jsem si myslela, ze si delas srandu.
    Ta travni poust bude pri zakazu zalevani zahrad trpet a hezka nebude.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AZA_: to toleruju, protože majitelkou bude asi dcera.
    Ale jinak souhlasím, dům a zahrada od firmy a vlastní vkus jinde
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MAR_TINA: U mě teda vede Ewa Farna na povlečení. Trochu mi připadá, že si majitelé chtějí nechat dobře poradit, ale jejich skutečný vkus je někde jinde.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    V jižních Čechách si postavili příjemný moderní dům, který dobře slouží

Zdroj: https://www.idnes.cz/...vba-dum-za-prahou-dum-z-katalogu-dum-ze-dre.A190104_142838_dum_osobnosti_web

Dům vypadá moc pěkně, zejména z venku. Ale zařízení je na druhý pohled wtf. Výstava lahví nad schody?
    Pozinková konev v kuchyni? Skleničky se špunty? Místo obrazů barevné kruhy? V ložnici miluji tě :)

A z toho bezzábradlí leze mráz po zádech.

MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MEANDER: V Mánesce! No teda! Ty sloupky se dají snadno vyndat a použít k obraně objektu?
    MALATI
    MALATI --- ---
    SHIELDAZZ: Nechápu že to nenechaj na architektovi. I kýč jde udělat v rámci nějakých estetických pravidel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam