• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    WERKA: cesta metrem Kosmonautů - Muzeum je dle mapy.cz 17 -18 minut, autem jezdím do centra v průběhu dne několikrát, ale nestopuji si čas, zítra to udělám až si ráno pojedu koupit snídani na Karlák do pekárny Zoulek :)
    WERKA
    WERKA --- ---
    BACCARA: Autem možná (mimo špičku, ve špičce bych tomu taky moc nevěřila), MHD ani smykem (jen z Hájů nebo Opatova je to tak 15 minut, pokud tedy centrum není Budějárna). A pokud vím, je tam MŠ a nově snad teď ZŠ, zbytek je "v místě" na různých místech Jižáku (ne že by to bylo světa kraj, ale inzerát se tak trochu tváří, že je to přímo v Újezdě), stejně tak jako obchody
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Málokdy dojdou makléři, který viděl stovky nemovitostí slova... Tady se to stalo...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Touto cestou bych se rada seznamila s zenou (protoze neverim, ze by tohoto byl schopen muz, jakkoliv sovinisticky to zni), ktera je schopna takhle "zutulnit" domov.
    Fakt by me zajimalo, co se takove osobe honi v hlave.

https://www.sreality.cz/...um/rodinny/chotebuz-cast-obce-chotebuz-/3710885468#img=0&fullscreen=false
    TABBY
    TABBY --- ---

Sam o sobe neni ten obrazek zas tak pekelny, jenze je v tomto textu: "Když jsem viděla, jak [řemeslníci] odevzdali hrubou stavbu, už mi bylo jasné, že na dodělání interiéru je nemohu pustit. Záleží mi na každém detailu."
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SALVATOR: žena mi tvrdí, že si dopisovala na zš s Ruskou, která bydlela taky kousek od Moskvy, asi 300 Km :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAIAFOX: Ne nutně, záleží jak pro kterýho asi Pro Rusa nebo Amíka to nedaleko asi fakt bude. Co si tak vybavuju, tak "nedaleko Moskvy" může bejt klidně do 200 km :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: Není nad to mít ubytování v Pardubicích, když se chceš blemcat centrem Prahy, cheché!
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRAMIN: Pardubice... nedaleko Prahy, no to je dobrý trollení turistů, Lol.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    TRAMIN: Oproti těmhle Uprdeluskám je Uhr ještě zlatá, je aspoň na koridoru, kde jezdi vlak na Hlavak co 15 minut.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    proc se furt resi metro? to jako kdo nebydli nebo neprovozuje podnik na metru, tak ma smulu? kamos delal na infu na letisti a denne mel sto lidi s dotazem Jak se dostanu na ubytovani, kde bylo napsano near city centre a adresa treba aqua park Cestlice (mimochodem oblibeny to hotel Nemcu, dokonce otviracku upravuji nemeckym prazdninam) nebo nedaleko prahy a bylo to v pardubicich. a dojezd proc ne. z Uhříněvsi do centra max pulhodina a to vetsinu toho casu se propletam k dalnici.
    pruhonice a okoli mimochodem dost "draha adresa".
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: mě by zajímalo, jestli autoři videa měli povolení lítat s dronem nad obydlenými objekty :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LINROOT: Teda já nevím jak to počítali, ale deset minut do centra to mám já ze Strašnic a to jenom proto, že bydlim dva bloky od metra :D.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    tady to mate i s virtualni prohlidkou https://www.youtube.com/watch?v=OtdfKwQJ-wI
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Tady vidím velký špatný, tady někdo nemá rád Újezd tak se to dřív jmenovalo :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SULTHAN: Ziju v roce 2019 v Praze a neni to tak davno, co jsem nejaky cas prebyvala prave v Ujezde u Pruhonic, kousek od tehle hruzy ;)

tak pokud si z toho chces udelat ubytovnu s jednou uklizeckou/udrzbarem/spravcem/opravarem na puluvazek a zbytek bude samosprasnej, dozajista hned kousek vedle bude neco za 15 mio, co na airbnb udas za jen o malo mene a ucel splni stejne :) (za kolik jsou na airbnb dostupne jake typy nemovitosti v Praze a okoli si jiste zvladnes dohledat - pro orientaci aktualne na tehle strane Prahy do 2000 za noc za 2-6 luzkove byty s vyrazne luxusnejsim vyzorem, spis min, nekdy i vyrazne min za hezci byt/apartman v lepsi lokalite). Na ten uvadenej vynos bys ty 3 byty musel mit permanentne obsazeny kazdou jednu noc za cca 1500. Imho naproste sci-fi.

Ano, po okruhu je to treba 35 minut cesty do pole za jedno z nejhnusnejsich sidlist v Praze s nekomfortni dostupnosti do centra :-) Proste super deal :) dale se k tomu nemam potrebu vyjadrovat.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: vynos je podle mych zkusenosti spis podstreleny... zavisi na klientele.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SULTHAN: i ve chvili, kdy das 3 zamestnancum 20 cistyho a nikoho dalsiho nevezmes ani na brigadu, uz jses pravdepodobne v cervenejch, i kdyby ten vynos byla pravda :-D ruska klientela neruska klientela. Je to temer presne na opacny strane Prahy nez letiste, z Hlavaku to taky neni zrovna blizko, metro je az na Hajich/Opatove, kam je spojeni celkem nic moc, prakticky bydlis ve visce mezi polema a prvni, co vidis z Prahy, je nekolik sidlist, ... V trochu hustsim provozu, ktery na tehle strane Prahy neni vyjimecny, je to do centra minimalne pekna pulhodinka, jen to hvizdne, kdyz mas smulu, tak i hodina. Metro z ultimatne hnusnejch Haju do centra ti taky hodi 20 minut. Proste je to fakt hodne blbej napad :-D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    LUCIASHECK: w210 to dá v pohodě podle mapy.cz za 12min na Muzeum
    Já tu totiž bydlím :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Do nemovitosti sice neinvestuju, ale tusim “thing or two” o podnikani a duverne znam danou lokalitu (10 minut do centra - checht, mozna pokud se za centrum berou Haje, Jizak a Petrovice). A vidim jediny funkcni model - konicek pro manzelku miliardare, ktery pokryvani ztrat z provozu nesmyslneho penzionu v monstru za 40 milionu (s vnitrnim zarizenim a la kazdej pes jina ves a vsechno hnusny) bere jako fajn dan za to, ze manzelka z nudy nedela neco horsiho :) kdyztak me oprav, rada se poucim.

Po rozumne rekonstrukci si to dovedu predstavit jako objekt na pronajem coby firemni sidlo, soukromou kliniku esteticke chirurgie a podobny veci. Fakt ne jako penzion.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam