• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: tak ale taky me z toho trochu slzi oci ("ozdobna" nadrzka na vodu toalety, tartanova sedacka na tartanovem koberci - ten je ale sam o sobe bozi, chci!). A mozna vidim jukebox... prislib kaleb na zamku je lakavy:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    nechce někdo lampičku? :D

YEETKA
    YEETKA --- ---
    MAR_TINA: tohle je teda moc, no.. každopádně rozumím jak se taková věc může stát.. sami jsme si ladili krásnou koupelnu, samo stojící vanu, stěrka na stěnách etc. aby pak elektrikáři řekli, že zapomněli přidat okruh na bojler, teď je tam na zdi a ajaj.. asi budeme muset "zapouzdřit" do dřeva ..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MAR_TINA: mně přijde divné, že za natolik esotericky procítěnou malbu ještě požaduje podle mě nemalé množství naprosto neduchovních peněz :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Viděli jste Trainspotting? :)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: V první chvíli jsem myslela, že to na těch dlaždičkách je rozstříknutá krev.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    LUIS_, MAR_TINA: tak nevim, možná jsem já divná, ale mě třeba paneláky jako takové nijak zvlášť neurážejí. Beru je jako něco čistě účelového a prostě to má být strohé.
    takže namontovat do toho baroko.... to už je slušný dada. Vtipný možná na obrázku jakože zasmát se a rychle zavřít
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: jak ti rusové nikdy ale nikdy nezvládnou detaily. Obří stavba, drahý nábytek, peršany a zlaté kohoutky a pračka jim volně stojí, nemá niku, zásuvka trčí ze zdi nad a kotel je vůbec celý holý prostě v rohu.

Nevím. Je to špajz bez polic s honosnou dlažbou?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    PAKOBYLKA: Jako je to dost unikát a kuriozita, ale vlastně se mi to docela líbí. Při představě jak vypadají mnohá jiná schodiště, je tohle dost luxus. Já bych takovýho souseda bral. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAKOBYLKA: mně se to snad i líbí... panelákové schodiště je tak čistě technické a nezdobné, že nápad ho přetvořit na cokoli a pořádně, je velký, hodně velký, ale možná dobrý.

To mi výzdoba slavnými obrazy a panoramaty vytrženými z časopisu a třem umírajícími fíkusy přijde horší.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Už sem hrnu fotečky. Ta první fotografie seshora netuším co je - asi sprchový kout? Ta druhá seshora je bossova kancelář, přičemž nepohodlní obchodní partneři budou pravděpodobně hned odsáti a potrubní poštou přepraveni na Sibiř (jo, je to krb, i když tam mě ve spojení s nepohodlnými obchodními partnery taky napadají nápady). U poslední fotky úplně dole si povšimněte prima bídrmajerovské plasťáky.
    Za 25 míčů, pozemek 900m2, neberte to.
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/vila/tuchomerice--/1297322332

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SPIKE411: Hele, skoro! Ta provans teda chybí, ale místo toho jsem tam teď našla nějaký bídrmajer či co.
    PAKOBYLKA: Nojo Kyjev, tam byli vždycky dál. :)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    mám něco lepšího
    Neuvěřitelná proměna: Důchodce přetvořil panelák na barokní zámek | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/...79247/neuveritelna-promena-duchodce-pretvoril-panelak-na-barokni-zamek.html

„Musíte mít opravdu hodně trpělivosti, abyste tohle zvládli,“ to jako dost sedí
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK: Všechny odpovědi jsou správně (?)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hádanka!
    Interiér tohoto domu je ve stylu:
    1) švédské Provence
    2) vzorníku interiérových maleb z Hornbachu
    3) moskevského bordelu?

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: tak tam nejde ani tak o zpracování, ale že ta stromová bytost v tobě udrží oheň v té nejharmoničtější intenzitě ... jen by to chtělo pořešit, aby se ti to případně netlouklo s nějakým bioenergetickým harmonizérem ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: je to sice neetické, ale poukázat se na to musí!
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: Proč jsou všude ta kamna? Buď je to úplně nevytopitelné, nebo je to koncipované jako ubytovna, kde si každý topí sám?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam