• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Tam je vše! L U X U S N Í :D

Salon Cardinal: nábytek designový, klasický i rustikální - Salon Cardinal
    https://www.saloncardinal.com/cz
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    bah, koukala jsem na to pri praci, ale fakt jsem mela za to, ze je to sklep:) Jo bytova krize... clovek je ochoten bydlet v kdecem...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: to horní není kolaudované jako byt, že ne.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ETERNITY: wtf? Vypada to jako ve sklepe, ale je to na pude.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: ten byt by mohl být docela pěkný, ta dispozice není úplně špatná, jen tím, že je to na patra se tam člověk dost naběhá...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KONOPKA: motá mi to oči :)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    z Nory

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: tak ale taky me z toho trochu slzi oci ("ozdobna" nadrzka na vodu toalety, tartanova sedacka na tartanovem koberci - ten je ale sam o sobe bozi, chci!). A mozna vidim jukebox... prislib kaleb na zamku je lakavy:)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    APRILMOUSE: nechci si predstavit, co by s tim udelala moje kocka::D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    nechce někdo lampičku? :D

YEETKA
    YEETKA --- ---
    MAR_TINA: tohle je teda moc, no.. každopádně rozumím jak se taková věc může stát.. sami jsme si ladili krásnou koupelnu, samo stojící vanu, stěrka na stěnách etc. aby pak elektrikáři řekli, že zapomněli přidat okruh na bojler, teď je tam na zdi a ajaj.. asi budeme muset "zapouzdřit" do dřeva ..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MAR_TINA: mně přijde divné, že za natolik esotericky procítěnou malbu ještě požaduje podle mě nemalé množství naprosto neduchovních peněz :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Viděli jste Trainspotting? :)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: V první chvíli jsem myslela, že to na těch dlaždičkách je rozstříknutá krev.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    LUIS_, MAR_TINA: tak nevim, možná jsem já divná, ale mě třeba paneláky jako takové nijak zvlášť neurážejí. Beru je jako něco čistě účelového a prostě to má být strohé.
    takže namontovat do toho baroko.... to už je slušný dada. Vtipný možná na obrázku jakože zasmát se a rychle zavřít
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: jak ti rusové nikdy ale nikdy nezvládnou detaily. Obří stavba, drahý nábytek, peršany a zlaté kohoutky a pračka jim volně stojí, nemá niku, zásuvka trčí ze zdi nad a kotel je vůbec celý holý prostě v rohu.

Nevím. Je to špajz bez polic s honosnou dlažbou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam