• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TEKKET: když jsem byla malá a dostala jsem takovou tu sadu čtyř zvýrazňovačů, taky jsem si s nimi moc ráda vybarvovala. Někomu to zjevně vydrží.

SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    TEKKET: to je tak leskle, ze tam nejsou zadny stiny a vypada to jako 2D obrazek.
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    TEKKET: nedík, vypálilo mi to díru do sítnice
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MADIETTA: z Bile labute tak mozna rok po otevreni. Jestli nekdo z vas v Labuti ted nebyl, vrele doporucuju. Dokonaly misto ke hrani post apo unikovky nebo k natoceni ultimatniho slasheru.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MADIETTA: 150k za kuchyn s kosikem, co kazdou chvilku upadne? Tsts.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MADIETTA:
    Aqua - Barbie Girl (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TRISSIE: mě zaujal i obsah těch polic. Mám kuchyni velmi utilitární, je v ní jen to, co potřebuju a používám, a i tak je dost zaplněná věcma. Ale oni tam mají jenom samý pičičmundy. Opičky a panáčky a plyšáky a ozdobné hrníčky... a talíře a hrnce a normální sklenky, koření, to mají kde?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MADIETTA: podobnou (dětskou) kuchyňku jsem koupila dvojčatům, když jim byly dva roky. doufám, že si tím svou potřebu růžového nábytku saturují ještě ve věku, kdy se to dá považovat za roztomilé, a nenarazím na to, až k nim jednou přijdu na návštěvu :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Někdo nabízí k prodeji na FB. Prý "dizajnová" kuchyně z Bílé Labutě za 150 tisíc.

LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    JOKERKA: zas jako ideální woodoo panenka
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    JASMINOVA: Milion úhlů budou mít jen byty v těch věžích. Tchánovci maj byt ve hvězdnym "paneláku" a je to normálně hezkej velkej byt... Kupovali to taky ve výstavbě a jediný co, tak si tam nechali přidat záchod navíc a nějakou příčku.
    Každopádně ty věže jsou ultradebilní a ultrahnusný i zvenku, tak vnitřkem nejsem překvapena ani v nejmenším.
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Nechcete vkusnou dekoraci na gauc? Potesit svoje blizke?

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SARRI: To je nejaka soutez o nejhloupeji umistenou vanu?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SARRI: nejhlubší peklo... to jsem ani nedal najednou, musel jsem si dávat pauzy :D
    SARRI
    SARRI --- ---
    Real Estate Agent Posts 25 Of The Worst Home Design Finds By Her Fellow Agents
    https://designyoutrust.com/...te-agent-posts-25-of-the-worst-home-design-finds-by-her-fellow-agents/
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    JASMINOVA: spolužačka tam bydlela, v zimě se ty věže kroutily do spirály, prdla jim příčka tak, že se tim mohl její brácha protáhnout. To fakt moh vymyslet jen ouchyl.

KAIAFOX: třeba z takovýho bytu někdo recykloval kuchyni do DISONANCE
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GEISHA: na to je to nastesti malo barevny.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TRAMIN: Já netvrdím, že jediná správná možnost je 20 kamrlíků na košťata, ale v mnou zmíněním případě bytu č. 13 se z postele koukáš do dřezu, případně od dřezu do postele, což už mi přijde maličko moc - než tohle, to fakt radši ložnici, kam se vejde akorát postel a skříň a velkou kuchyň nebo obývák s kuchyňským koutem, jak je libo to nazvat.
    Totéž někde níž ta ostravská améba - obrovský nedělený prostor s různými koutky, pokroutky a výklenky.

Já v takovém multiprostoru vyrostla a má to zásadní problém - pokud tam něco dělá jeden, tak tam nemůžou nic dělat další, aniž by ho rušili. Když někdo kouká na tu telku a druhý tříská nádobím, protože si klohní večeři, budou do dvou minut v sobě. Pak se do toho vloží třetí, který by si rád v klidu četl detektivku a oba ho zpucujou, že jeho čtecí lampička jim svítí do očí.... a z důvodů tohoto typu ten velkoprostor nemám ráda. Což je čistě osobní.
    Čistě osobní není to, že developeři a stavitelé předstírají velkoprostor, ale de facto je to obývák, do kterého je vražený kuchyňský kout, aby se ušetřil prostor a okno, takže vznikají dost zoufalé dispozice.

Ale samozřejmě platí, že každému dle gusta.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KATIA: U nás obývák bezprostředně navazuje a tam čeká na odřezky muž.
    KATIA
    KATIA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Tak my name kuchyň s jídelnou. a prostě se to všechno nasune tam. ale nám to nevadí. jen ten obývák zeje prázdnotou.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KATIA: Tento jev u nás řeší absence sedacího nábytku v kuchyni s výjimkou ležení pro fenu, protože ta mě hodiny oddaně pozoruje a čeká na odřezky.
    KATIA
    KATIA --- ---
    GENTIANA: kuchyňský koutek je na nic, ale propojení kuchyň obývák považuju za dobrou volbu. aspoň u nás se stejně všichni mačkají v kuchyni u jídelního stolu a do obýváku se neposunou (a to tam nejsou dveře, ale byly to dvě místnosti, jen jsme to trochu rozšířili průchod).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam