• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ETERNITY: Mě osobně se nejvíce líbí "chodba do nikam" na fotce č.4
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: rekreační středisko ROH na 80m2, kdo z vás to má?
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ETERNITY: rok výstavby 1974. Tvůj dojem odpovídá realitě.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Super schody. Hlavne ten obklad vylamany z komunistickeho obchodniho strediska. Vubec cely ten barak vypada, jako by byl postaven ze zbytku z vystavby v sedesatkach.
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/ostrava-plesna-/2675699292#img=2&fullscreen=false
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    NIKDAS: to se musí báječně umývat.....vyloženě bych to chtěla do koupelny k naší tvrdé vodě ...... a ještě to prostě vypadá jako.....
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVUS_KA: Podle mě bylo, ale nemaž. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: To je kuchyně staré panny. Jeden talíř je na odkapávači, druhým je přikrytá pánev na sporáku. Víc jich tam nebude.

Zaregistrovali jste ty okřoupané lišty nahoře, naskládané tak, aby to vypadalo, že tam drží?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tady došlo k nedorozumění.. ta kuchyň je pro kočky - pičičmundičky jsou na oblíbené shazování předmětů a na tyči je škrábadlo, sice jeté, ale evidentně používané čtyřnohými majiteli.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MADIETTA: hele od kdy bude takovéhle devadesátkové peklo starožitnost?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TEKKET: když jsem byla malá a dostala jsem takovou tu sadu čtyř zvýrazňovačů, taky jsem si s nimi moc ráda vybarvovala. Někomu to zjevně vydrží.

SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    TEKKET: to je tak leskle, ze tam nejsou zadny stiny a vypada to jako 2D obrazek.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RADUZA: Nejsi sama, ta nebohá paní vlevo na lince taky vypadá jak oči, které spatřily Hirošimu.
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    TEKKET: nedík, vypálilo mi to díru do sítnice
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MADIETTA: z Bile labute tak mozna rok po otevreni. Jestli nekdo z vas v Labuti ted nebyl, vrele doporucuju. Dokonaly misto ke hrani post apo unikovky nebo k natoceni ultimatniho slasheru.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MADIETTA: 150k za kuchyn s kosikem, co kazdou chvilku upadne? Tsts.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MADIETTA:
    Aqua - Barbie Girl (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TRISSIE: mě zaujal i obsah těch polic. Mám kuchyni velmi utilitární, je v ní jen to, co potřebuju a používám, a i tak je dost zaplněná věcma. Ale oni tam mají jenom samý pičičmundy. Opičky a panáčky a plyšáky a ozdobné hrníčky... a talíře a hrnce a normální sklenky, koření, to mají kde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam