MEJLA77: Děkuji za mínusy - zde je vysvětlení, proč je to podle mě peklo:
1) Překvapila mě cena vzhledem k velikosti - 760 tisíc Kč za 31 metrů čtverečních = cca 24500 Kč/m2 - je to vlastně jedna místnost, holá betonová podlaha, staré omítky - to mi na tom přijde jako pekelné, čekal bych něco úplně jiného za tyhle peníze, tady podle mě hodně zblajznul ten, kdo to navrhoval.
2) Rozvody - designér si to docela dost zjednodušil - neřešily se nejspíš moc omítky ("omítka nasáklá stoletím opakované očisty" je sakra co???), kabely jsou natlučené v kovových trubkách na zdi?! - to je snad proti předpisům, uvolněný drát napojený na trubku může taky zabít - standard je dneska obvykle plastový "husí krk" pod omítkou.
Trochu mi chybí stropní osvětlení - v ateliérech většinou vyžadováno, to jsem na fotkách nezahlídl, ale to zas tak pekelné není.
3) Další prvky interiéru - radiátory - jsou podle mě taky pekelné a IMO se tam nehodí, ta postel asi byla drahá... to by vysvětlovalo trochu tu cenu, jestli si tam dal Hastens za půl mega.
3) Naprosté peklo ideální na vyhoření je podle mě dřevěný stůl s elektrickou varnou deskou, ale snad to má za ty peníze dobře provedené a pán kvůli tomu nevyhoří a snad se na tom po použití nebude moc často pálit - leda by si k tomu pouštěl "Mám rád vůni tvý kůže" :)
4) Vana takhle blízko u zdi (a zároveň asi jen dva metry od postele) oddělena jen plentou, navíc u zdi, ze které padá omítka je podle mě taky peklo. V tomhle bych se já osobně mýt nechtěl. Škoda, že si nepřiplatil a není ta vana natřená celá, takže rychleji prorezne - další aspekt pekelnosti.
Resumé: Pochopil bych, kdyby se tím chlubil např. student interiérového designu s tím, že je to DIY v ceně do sto tisíc - to bych asi i ocenil, takhle mi to přijde jako pekelné oškubání naivního básníka, kterého to možná zabije, když se dotkne trubky s rozvody, až se jich v závratném opojení chytne jako záchytného bodu...