• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KATIA:
    ATUARFIK: Kuchyně je společný prostor, ze kterýho vedou čtyři metrový čtverce do jednotlivých místností. Je to vidět na fotkách 5, 7 a 8.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: já pořád absolutně nechápu to zazdění balkona a zrušení přístupu denního světla. Nebyla to dřív jedna dlouhá místnost bez balkona s oknem? Nebo teda místnost s prosklenými dveřmi na zasklenou lodžii?
    Tolik otázek.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ale vždyť dveře to normálně má - ta díra je na druhém konci a vede na balkon.

KATIA
    KATIA --- ---
    JAKE_UP: proc myslíte, že vchod není normálně z nějaké chodby do té kuchyně?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ETERNITY: Jo, jediný vstup je ta díra. Jak tam dostali třeba pračku, když "Kvůli statice domu není možné tento vstup do pokojů a zimních zahrad zvětšit." ví čert.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    ATUARFIK: Řekl bych, že student půjde raději do spolubydlení, než aby kupoval noru se sdílenou kuchyní za mega.

Spíše si dovedu představit tam natáčet nějakou hodně absurdní reality show.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: Dokud jsem nevidela lokalitu, rikam si, porad dobry... Ale pak vidim, kde to je. A nakonec vidim, ze to nema ani dvere (fakt je asi jedna dira vchod a ta naproti balkon).
    KATIA
    KATIA --- ---
    ATUARFIK: ale bude tam metro!!!!!!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jasný podnikatelský záměr "jak nacpat 8 studentů, na které nevyšlo místo na koleji, na necelých 80 metrů čtverečních". Akorát je to teda v Krči, takže se zájemci asi nehrnou.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ETERNITY: vstup je ta chodba s růžovým čímsi, ne? aspoň mi to tak přijde. ale ty okna tam nevidím teda, jen průlezy do "zimních" zahrádek.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KATIA: vidim dobre, ze jediny vlez do "bytu" je ta dira zakryta velkymi dvermi? (a z druhe strany taky dira k jedinemu oknu)?
    KATIA
    KATIA --- ---
    ATUARFIK: taková evropská verze :-))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KATIA: Já tomu nerozumím. To je něco jako tohle?
    Kapslový hotel – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Kapslov%C3%BD_hotel
    CNV
    CNV --- ---
    KATIA: Kdyby se změnila výzdoba, byl by to fajn minibordel. Každá slečna/mládenec vlastní pokojíček se sprchou, klient by hned při vstupu mohl dostat kafe a to okýnko ve zdi by se dalo využít na nějaké zajímavé praktiky!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ANGLAN: za mně vede tohle

ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    This Instagram Account Collects The Worst Home Design Fails And Here Are 90 Of The Best Ones | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/...sign-fail-pleasehatethesethings/?cexp_id=23122&cexp_var=26&_f=featured
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SILVEIG: rámeček na fotku je nejvíc!
    MAKII
    MAKII --- ---
    MAR_TINA: Já tam teď byla. Měla jsem krásně laděnou výzdobu pokoje..

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Jak si vyrobit šperkovnici, květináč nebo rámeček. Postačí jedna věc!
    https://www.prozeny.cz/...3&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    neměl já jsem na to klikááááát :O

3D povlečení - RodinnéBalení.cz
    https://www.rodinnebaleni.cz/...&utm_campaign=Kombinovan%c3%a1+-+3d+kopie+2&utm_content=Bez+visitors
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    SITH: chtěli konvici postavit na rantl, ten je úzký... podložili to miskou, ale bylo to vratké když se vařila voda (malá základna), tak zvětšili základnu přidáním talířku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam