• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ETERNITY: Pravdu máš.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JAKE_UP: pracka je na spolecne chodbe, ne v bytopokoji.
    Teprve bytopokoj odpovida stylu "kocka leze dirou". Koupit vsechny ctyry mistnosti, uz to dava snad nejaky smysl, ale ne za ctyry mega a ne v te lokalite.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ATUARFIK: Fuj! Z těch fotek se mi zase ozvala klaustrofobie.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ATUARFIK: odmítám této myšlence uvěřit.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: Fíha, vy máte s těma průlezama pravdu! Vchod do každého pokoje jsou dveře + za nima průlez pro psa. Teprve teď to vidím z fotek u toho inzerátu, kde je to nabízené jako celek. No tak to mi ho teda vyndej.
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/4+1/praha-krc-sturova/1559006812

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: jako... chápu. Já už viděla ukrajinských ubytoven.
    Chápu původní nebytový prostor buď celek 78 m2 nebo to byly dvě místnosti a nějaké záchody.
    Rozdělili to příčkama na 4 pokoje neodpovídající žádné normě. Příjemně překvapuje sprcha a záchod pro každého.
    6 tisíc a víc Kč/ za měsíc za pokoj, východní cizinci platí tak 3 tis. za postel.

Ale pořád nechápu, proč tou příčkou zazdili okenní zeď a udělali tam tlustý tunel na vzniklý jako balkon.
    Co je v té předokenní příčce? Proč má 60 cm?

Jo a taky nechápu, jak může být legálně prodáván podíl na tomhle. Celý, ok, ale podíl?

A teda fotka č. 3 vypadá, že i do pokoje se leze tunelem.
    A na f. 9. to vypadá, že do obou zadních pokojů se leze tunelem.
    Rohožka do not enter pěkně popisuje situaci.

je to nějaké zařízení k držení otroků? Denní světlo za odměnu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: Asi prvek "provokujeme statika". :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: A všechno ostatní na té dispozici chápeš, jo? :)))
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KATIA:
    ATUARFIK: Kuchyně je společný prostor, ze kterýho vedou čtyři metrový čtverce do jednotlivých místností. Je to vidět na fotkách 5, 7 a 8.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: já pořád absolutně nechápu to zazdění balkona a zrušení přístupu denního světla. Nebyla to dřív jedna dlouhá místnost bez balkona s oknem? Nebo teda místnost s prosklenými dveřmi na zasklenou lodžii?
    Tolik otázek.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ale vždyť dveře to normálně má - ta díra je na druhém konci a vede na balkon.

KATIA
    KATIA --- ---
    JAKE_UP: proc myslíte, že vchod není normálně z nějaké chodby do té kuchyně?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ETERNITY: Jo, jediný vstup je ta díra. Jak tam dostali třeba pračku, když "Kvůli statice domu není možné tento vstup do pokojů a zimních zahrad zvětšit." ví čert.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    ATUARFIK: Řekl bych, že student půjde raději do spolubydlení, než aby kupoval noru se sdílenou kuchyní za mega.

Spíše si dovedu představit tam natáčet nějakou hodně absurdní reality show.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: Dokud jsem nevidela lokalitu, rikam si, porad dobry... Ale pak vidim, kde to je. A nakonec vidim, ze to nema ani dvere (fakt je asi jedna dira vchod a ta naproti balkon).
    KATIA
    KATIA --- ---
    ATUARFIK: ale bude tam metro!!!!!!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jasný podnikatelský záměr "jak nacpat 8 studentů, na které nevyšlo místo na koleji, na necelých 80 metrů čtverečních". Akorát je to teda v Krči, takže se zájemci asi nehrnou.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ETERNITY: vstup je ta chodba s růžovým čímsi, ne? aspoň mi to tak přijde. ale ty okna tam nevidím teda, jen průlezy do "zimních" zahrádek.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KATIA: vidim dobre, ze jediny vlez do "bytu" je ta dira zakryta velkymi dvermi? (a z druhe strany taky dira k jedinemu oknu)?
    KATIA
    KATIA --- ---
    ATUARFIK: taková evropská verze :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam