• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    VYHULENY_UFO: já tam asi 15 let bydlela. Super poloha, bezkonkurenční výhled. V létě vedro na chcípnutí. Plus všude plíseň, protože dotace rozkrademe a použijeme kreativní stavební postupy. Pak firmu zavřeme a kdo nám může...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VYHULENY_UFO: ono to dost casto bylo o financovani novy strechy/ vejtahu etc
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VYHULENY_UFO: Alespoň se stavělo! A stavět se musí.
    Ne jako za těch dnešních neomarxistů!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    IVUS_KA: Mě by dost zajímalo, v jaký poloze/kde/jak se koukaj na tu televizi vedle postele.
    FAITH
    FAITH --- ---
    Napr.

z coho kreativci ku koncu 90 rokov urobili toto

hned vedla z obdobneho panelaku je v ramci modernej revitalizacie, ako to nazyvaju, vytvoreny panelak s maskacovym vzorom
    https://goo.gl/maps/fYS8BJEP6s66gjth7

Nasledne sa nedivim, co moze byt v tych interieroch, ked si ludia poschvalovali taketo vzory, aby sa odlisili od tej uniformity :)
    FAITH
    FAITH --- ---
    IVUS_KA: Praveze ne, boli aj biele a lodzie mali namalovane na peknu modru. Konkretne aj na tomto sidlisku, plus tam byval aj taky zltooranzovy. Teraz so zateplovanim a kreativitou tam vznikli fakt hnusne kusy, napr. maskacovy vzor. Konkretne aj na tych peknych bielo modrych.
    IVUS_KA
    IVUS_KA --- ---
    FAITH: vsetky panelaky boli kedysi biele... alebo cervene... alebo hnede :)))
    FAITH
    FAITH --- ---
    IVUS_KA: Fascinuje ma aj ta cena. Byt je obdobne vkusne upraveny ako ten panelak zvonku. Ak sa nemylim, tak povodne to byval biely panelak.
    KURE
    KURE --- ---
    IVUS_KA: to je určitým způsobem úžasný.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Kdo nemá diskokouli v obýváku, ať hodí kamenem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IVUS_KA: a pak že v Blavě nemaj metro
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KURE: A když umlátíš tchýni mlýnkem na mák, pultový mrazák se velice hodí.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Aha, tak na první nástřel se účinnost PP spíš neví, ale je to moderní. https://mam.cz/marketing/2010-08/product-placement-funguje-ale-jak/
    KURE
    KURE --- ---
    JAKE_UP: to zase prrrr. co by tomu řekli sousedi, že nemáme ani pořádnej mražák!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GENTIANA: ten taky :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KURE: A dokonce prý, ale to už jsou podle mě spíš takový urban legends, lidi můžou jíst, aniž by doma měli pultový mrazák.
    KURE
    KURE --- ---
    GENTIANA: plně respektuji tvůj modus operandi a preferenci analogového čtení.
    Moje poznámka byla v kontextu toho, že pokud někdo nemá celou stěnu obloženou starým papírem do sběru, tak nečte. Podobně jako může poslouchat hudbu aniž by měl doma gramofon a desky.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KID_MCHUTT: spíš překapávač na kafe.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GENTIANA: dokud nebude mít čtečka zásobník na led, nebude to ono.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: a tak já naprosto nerozporuju, že spoustě lidí čtečka vyhovuje a pro jejich účely je naprosto dostačující. Mně ze spousty čistě technických důvodů nevyhovuje, třeba kvůli těm poznámkám - na co mi jsou poznámky v goodreads, když je potřebuju u daného textu. Nota bene když jde o knihu, která ve čtečkovém formátu není a nikdy nebude. Asi tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam