• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUSILDA: DAGLU: díky zmínce o stolu jsem se na to podíval, mně přijde divná jiná věc - nosný trám nad oknem, čekal bych pod trámem spíše nosnou zeď, tak asi to jde technicky vyřešit nějakým nosníkem, ale stejně mi to přijde takové nepěkné :)
    GREW
    GREW --- ---
    ILLUZE: Prijde mi to jako normalni, bezne dostupnu povleceni, ja sam bych si to neporidil, ale jako naky peklo mi to fakt neprijde.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KAIRRA: Na mne od včerejška od Saraj ložní z Domácnosti :))
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ILLUZE: tak dík, už mi to vylejzá jako reklama. Už nikdy na nic z tohohle klubu nekliknu!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ILLUZE: Na mimibizaru a modré střeše frčelo a asi stále frčí "povlečení od Matějovského". Taky žádná sláva.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Už mne párkrát napadlo, kde se berou jakože fakt hnusná ložní. Naivně jsem si myslela, že se to odněkud vozí, asi z Číny apod.
    Ne, trh je prasen odsud, aneb “luxusní saténové ložní po česku” https://www.zdenekstanek.cz/luxusni-satenove-povleceni/4310-bavlneny-saten-zelenosedive-kvitky.html
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ETERNITY: bezpečně mohu říct, že nikoliv. Tohle už tu bylo stokrát a plagiátor není ten který je druhý, ale ten který je horší :)))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JASMINOVA: Mohli jsme udelat nektere uhly prave. Ale my jsme rekli NE!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: dobryho architekta? No... treba ho pristi generace oceni jako vizionare....
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    SULTHAN: líp se to na čtvercovém půdorysu zvládnout nedá!
    KURE
    KURE --- ---
    JASMINOVA: pochybny vkus v koupelnách, ale nerekl bych peklo.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    JASMINOVA: Podnikatelske baroko, ale meli celkem dobryho architekta. Zda se mi to uvnitr dobre reseny.
    KATIA
    KATIA --- ---
    DAGLU: když moc není místo, tak co chceš dělat? když je víc lidí, tak to můžou dočasně odtáhnout.
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    LUSILDA: To se musi luxusne sedet u toho stolu!!!
    LUSILDA
    LUSILDA --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ETERNITY: to je barák skrz kterej vede tramvajová linka??? BOŽÍ!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MEJLA77: jednu dobu jsem jezdila z Moravske Ostravy, pres Vitkovice do Hrabuvky. Kriticka cast byla Zengerova a kolem vitkovickeho nadrazi. Napoprve jsem si to sla zabileho dne projit pesky, spetne to nevidim jako dobry napad, no nastesti se nic nestalo. Jako, nebylo mi vsechno jedno, ale kolem 6te rano je tam klid a taky kolem treti odpoledne.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ETERNITY: jen tak tak jsem tomu 2 krát unikla ("výborný nápad" upozornit okrádané na cikánskou ruku v kabelce)… v Ostravě naopak vždy lidé ochota sama a úsměv jako bonus...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: Ja jsem dvakrat dostala pres drzku v Brne na hlavnim nadrazi a to jsem v jednom pripade ani blbe kecy nemela.
    Jako Vitkovice maji sve temne stranky, ale jsou docela v pohode. Navic to s ineriery uz ani nesouvisi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam