• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    ALENNAI: Z toho bytu se mi zvedá kufr a z neznámého důvodu mi to asociuje zápach čerstvě přivezené TOI.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ALENNAI: BTW všiml si někdo vzkazu z 24.3.2017 na fotce 5?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALENNAI: Barevne podsvicene wc... omg
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ty veee:
    Fotogalerie: Zpěvák France málem uhořel, jako jeho soused. Propadl se mu strop
    https://www.idnes.cz/...i-slavnych-bezdomovec.A200414_120007_dum_osobnosti_web/foto/nejprohlizenejsi
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Tohle jeste nebylo? Proc, proboh,a s necim takovym jde do bulvaru?
    Fotogalerie: Jarek Šimek bydlí 30 let v garsonce. Svých 28 metrů čtverečních má rád
    https://www.idnes.cz/...elak-bydleni-slavnych.A200420_134134_dum_osobnosti_web/foto/nejprohlizenejsi
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Zrovna tam to vždycky v létě pěkně smrdělo :D. Takže luxus leda pro neználky.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Foto 14/14 Týnuš Třešničková byla v září popálena na 35 procentech těla. Probouzí se zase ve mně ta zrůda, která si představuje fotoreportáž z nějakého plesu celebrit v roce 2028 a u fota s Týnuš Třešničkovou popisek: "Týnuš Třešničková, která byla v září 2018 popálena na 35 procentech těla, si róbu sama navrhovala."
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KCE: Ty popisky, to si snad zcela nepokrytě dělají prdel, ne? Jinak jsem tedy zklamána - čekala jsem, že po ledničce Týnuš Třešničkové a kuchyni Týnuš Třešničkové bude "záchodová místa Týnuš Třešničkové", a ono nic.
    Jo, a k popisku "Týnuš Třešničková má krásný výhled na Holešovice" omylem dali fotku parkoviště a řady hnusných paneláků, to by si měli opravit.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Mně šlo především právě o tu šílenou prezentaci ve smyslu Týnuš ma luxusní byt a proti tomu pidi kuchyň, lamino na podlaze atd. Jestli je to mimo téma, smažu to.
    KCE
    KCE --- ---
    za me je nejvetsi peklo text a popisky u fotek
    z interieru je tam minimum, to sou fotky z inzeratu prazdnyho bytu ne?:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAKE_UP: že byt je hroznej je jasný, ale ještě tam to peklíčko ani nenastěhovala :)
    By mě zajímalo, jestli se na tu luxusní Holešovickou čtvrť začne nahlížet jako na špinavý věžáky v bejvalým přístavu dřív, než budou mít vlastníci splacenou půlku hypotéky.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: Ty popisky by si nezadaly se 14 porady Jaromira Soukupa :-D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Luxusní bydlení Týnuš Třešničkové.
    Luxusní bydlení Týnuš Třešničkové: Z pražského bytu má nádhernývýhled – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/luxusni-bydleni-tynus-tresnickove-z-prazskeho-bytu-ma-nadherny-vyhled
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: Cena je včetně provize + 4% Daň z nabití nemovitosti - jo, nabít a vystřelit... z kanónu... do černé díry :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: podle toho, kolik potřebují mít rozdělaných sirupů, si prostě kupují od všeho alespoň jeden kus a limonády se už nevešly
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Asi by se tam i vešly, ale už by tam toho bylo moc.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    SWATKA: PASTEL: děkuju, že jste mi tenhle inzerát po pár dnech zase oživili. Na dvou fotkách jsou v kuchyni na zemi dvě lahve s pitím - myslíte, že je to tím, že na lince už bylo tolik věcí, že se tam nevešly?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SWATKA: Na lince jsou crocsy ;-)
    KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK: budu za blázna, ale vyjma podlahy v kuchyni, se mi to nejakým zvráceným způsobem líbí. Trvale bych v tom být nemohl, ale dovedu si v tom představit prodloužený víkend spojený s filmovým festivalem.
    KCE
    KCE --- ---
    kdo spocita kolik druhu 'dreveneho' oblozeni je na stenach jedne mistnosti, tak to je borec:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam