• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREW: Jak říkám, kupoval jsem to cca za polovinu, bůra bych za to fakt nedal. A na rozdíl od té "nouzovky" z IKEA, kterou jsme měli předtím, tohle pode mnou zatím ještě neprasklo. Fakt jsem si nechtěl do bytu stěhovat palety, tohle tak opravdu jen vypadá. Prostě rošt z prkýnek na hranolech, no.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ATUARFIK: slusni lide tomu rikaji horror vacui.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREW: anebo za dva litry nouzovku z ikey, než ušetřím 20-50 na skutečnou normální postel z masivu.
    Ne, masiv za 5 není dobrá postel.
    GREW
    GREW --- ---
    DEEFHA: Todle je presne ta predrazena "hipstera" kterou mi hlava nebere :D Proc za pet litru kupovat neco, co vypada jako 4palety, kdyz za to muzes mit normalni postel z masivu?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KURE: Matrace na podlahu nepatří, měla by zespodu větrat. Já pořídil tohle (na za tuhle cenu a ne v tomhle rozměru), nakonec to jako ty palety vypadá: https://www.vidaxl.cz/e/8719883692326/vidaxl-ram-postele-z-palet-masivni-borovice-140-x-200-cm
    KURE
    KURE --- ---
    SWATKA: z estetickyho hlediska, chalupa, ohniště, dovedu si představit že to je ok. Ale já mám problém s tou hygienou :D
    KURE
    KURE --- ---
    GREW:
    SWATKA: za mě teda palety ani nahodou. je to nasaklý kdejakym sajrajtem proti plísni, pochcany od krys a skladníků...
    Kdyz nemam na postel, hodim matraci na podlahu a šetřim.
    GREW
    GREW --- ---
    KCE: U ty fotky zachodu sem si vzpomnel na todle https://www.youtube.com/watch?v=xed-WE7kQ48 A k ty paletovy postely, ja beru, pokud je to "low budget" reseni, kdy se proste vemou palety za par korun, nebo zadarmo, venuje se tomu trochu potu a udela se to jako znouzecnost, tak ok. Ale hlava mi nebere, kdyz se z toho stane designovka koupena za nekrestansky penize.
    KCE
    KCE --- ---
    a maly bonus
    KCE
    KCE --- ---
    KCE
    KCE --- ---
    KCE
    KCE --- ---
    KCE
    KCE --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: "Nevyužité místo" tvl!
    kenofobie - ABZ.cz: slovník cizích slov
    https://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/kenofobie
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Z pokojovkového FB

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    ZUZKAOU: ty barvy, to bylo peklo už před zdí!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MONI: no, jestliže má nějaká firma nebo instituce standard "hodně záleží, na koho natrefíš", tak fakt nemám chuť to riskovat
    MONI
    MONI --- ---
    KURE: SEDELAVLOKALE: řekla bych, že hodně záleží na koho natrefíš. My máme kuchyň z Oresi na Letné a ta paní tam tehdy byla úžasná - měli jsme více než tři 1-2 hodinové konzultace, mezi kterými mě nechala ještě leccos promyslet a změnit, takže s kuchyní jsem spokojená maximálně, i s kvalitou provedení. V jiných studiích si vzali rozměry a po týdnu nám předhodili nějaký jejich návrh, např. pán z Gorenje mi nutil vyvýšenou myčku umístěnou hned u zdi a byl uražený, že to tak nechci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam