• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ETERNITY: To nutně, potřebuje zarovnat, miliardou serepetiček. Nebo ne, radši polejt benzínem a zapálit.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    ETERNITY: ty šikmé uchytky!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: vršek je pro kočky, ne?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    nope
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ENKATT: tam je úplně všechno! Všechno strašné.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Diskuze na Idnes Bydlení byly vždycky vyjímka, plné fajn vtipných názorů. A nezklamala ani dnes.

"Ti by mohli mít s Jarkem Šimkem dvojdomek... "

A pak jsem si dohledala Leoše Petrů na youtube. Dopíči.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KCE: ano, je tam přesně to všechno, co očekáváš od jmenované společenské třídy. jen kuchyň bych čekala zašlejší. takovejch krámů, ale na normální sporák nezbylo...
    KCE
    KCE --- ---
    ENKATT: takhle nejak zije vegeti delnicka trida, alespon 'sem si to doted myslel.
    treba ta kuchyne - tam neni snad zadny misto. tapeta s cihlami a "rozsafne" umistene pohlednice monaka a andorry. plastove hrozny vina. vikslajvantovy harmonika-zaves/dvere. 9 kuch.spotrebicu na prapodivne polici z mdf uprostred mistnosti, kabely vsude. dvirka linky nejsou spravne sesazeny. plastove radoby zlate hodiny v podobe mlynku na kafe. obri vidlicka na zdi. obri lahev na okne. plastove lupeni okolo stoupacky nad lednici. castecne za lednici sbirka minilahvicek s cimsi. plastove(susene?) cibule na zdi vedle par korenek a cehosi neidentifikovatelneho v plastiku. tento vycet je neuplny a to jsme porad jeste v kuchyni...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MAR_TINA: Nebo jakákoliv pracovní plocha. Ale zase nepostrádá půvab!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAKE_UP: v tý kuchyni, kde zlatý zpěvák sebejistě kouzlí, je asi 18 různých spotřebičů, ale ani jedna varná deska nebo trouba.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ENKATT: To je ale nesmírná nádhera, co popisek, to perla. Tady se nedá vypíchnout jedna (ani dvacet) věc. Koloběžka v kuchyni vedle potravin hned pod mikrovlnkou je ale můj favorit. Nebo možná minibar s dvěma flaškama. Nebo pohodlný, ale i účelný rustikální nábytek, papuče, šoupačky, polystyren na stropě, příčka podivně nenavazující na strop, ne fakt se nedá snadno vybrat.
    FAITH
    FAITH --- ---
    ENKATT: Pre istotu som skontrolovala datum, ci to nevyslo 1.4. a nevyslo.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Zase jeden vymazlený byteček, který to dotáhl až do rubriky o bydlení.

Nikdy jsem si nemyslela, že komentáře na idnes budou odrážet můj osobní názor, ale stalo se: "Ehmmm.. Mám otázku. Kdo je Leoš Petrů? A taky mě trochu zajímá, proč ten pán místo stavby Tyrannosaura, něco neudělal s kuchyňskou linkou, aby s manželkou nemuseli vařit na plotýnkovém vařiči. Když je tak šikovnej..
    Víc takových článků, fakt se bavím..."
    Zpěvák Leoš Petrů řádí doma v obýváku. Tyrannosaura stavěl dva roky - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...leni-slavnych-praha-strasnice-podkrovni-byt.A200428_123628_dum_osobnosti_web
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GENTIANA: Tyhlecty exhibice... ale prý to jde zabít ovladačem od televize.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: precetla jsem to asi petkrat, furt to nechapu, ale budi to ve mne neurcity pocit trapnosti.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    taky jsme potřbovali smrknout nějaký rošt pod matraci, aby větrala a protože jsme to moc nechtěli řešit a zatím do toho dávat peníze, tak uplně nejvíc easy řešení: https://www.ikea.com/cz/cs/p/neiden-ram-postele-borovice-70395239/ + rošt za tři stoky a čůs. Palety jsou napuštěny kdejakou sračkou, to už si můžete udělat jídelní stůl z pražců. Pravda, v hobbymarketech se prodávají "čisté" palety na výrobu nábytku, ale jako proč? PROČ?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREW: Jak říkám, kupoval jsem to cca za polovinu, bůra bych za to fakt nedal. A na rozdíl od té "nouzovky" z IKEA, kterou jsme měli předtím, tohle pode mnou zatím ještě neprasklo. Fakt jsem si nechtěl do bytu stěhovat palety, tohle tak opravdu jen vypadá. Prostě rošt z prkýnek na hranolech, no.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ATUARFIK: slusni lide tomu rikaji horror vacui.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREW: anebo za dva litry nouzovku z ikey, než ušetřím 20-50 na skutečnou normální postel z masivu.
    Ne, masiv za 5 není dobrá postel.
    GREW
    GREW --- ---
    DEEFHA: Todle je presne ta predrazena "hipstera" kterou mi hlava nebere :D Proc za pet litru kupovat neco, co vypada jako 4palety, kdyz za to muzes mit normalni postel z masivu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam