• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KURE: Tak drží. Mám to dva roky a je tam nějakej ten bordel, ale narvu tam (haha, co si namlouvám, nechám to někoho udělat) silikon a nebude se to mít dál kde držet.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    KURE: drží a deska časem hnije, zkušenost z rodičovského bytu.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KURE: To je dobrá otázka a popravdě, netuším, nenapdlo mě to zkoumat. Předpokládám, že je tam silikon, navíc je dost hluboký, aby se tam tolik nečistot a hlavně vody nedostalo (ale něco se tam dostane, to je jasné). Schválně na to doma pak mrknu.
    KURE
    KURE --- ---
    JAKE_UP: jo jasny, prvni co jsem nakliknul.
    A nedrží se bordel/plíseň v tom dřezu zespoda v tý hraně?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KURE: Jo, to jsem myslel. Mmch, na té fotce to je hroznej prcek zrovna.
    KURE
    KURE --- ---
    KCE: JAKE_UP: dřez bez okraje = spodní montáž? nebo jsou i jiný možnosti?

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ETERNITY: Mě to na mé kuchyni taky točí, protože jsem si ji nechal udělat s deskou bez přesahu, zarovnanou s čelem šuplíků. To taky nic neshrneš. Naštěstí KCE: mám dřez bez okraje, ale tam ti zase kolikrát stojí v cestě mezi drobky a dřezem spousta překážek.
    KCE
    KCE --- ---
    ETERNITY: no tak 2/3 kuchyni ma drez z okrajem, kam zas shrnuju drobky a jiny nerad ruzneho druhu a skupenstvi ja. vubec nechapu jak ti lide mohou s takovym drezem existovat ;)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ETERNITY: Rodina začíná kde láska a život nikdy nekončí ... není to nějaký divný? Nechybí tam slovo nebo tak něco?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIKDAS: řekla bych, že na utěrky. Mě by strašně točilo, že nemůžu shrnout drobky do dlaně...
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ETERNITY: K čemu slouží u linky madla jako v MHD? Pro epileptiky, když dostávají záchvat při pohledu na tu růžovou?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Rodina: to je misto, kde te neodsoudi za serikovou.
    Ne ... vazne... ten obklad v koupelne me dost znervoznuje.
    https://www.sreality.cz/...dej/byt/3+1/frydek-mistek-mistek-1--maje/679423580#img=0&fullscreen=false
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Na tom byte je toho spatne dost a ve stejne lokalite je dostupnych podobnych bytu vic. Mizerne parkovani, jeste mizernejsi balkon (ten je spis za trest, mozna tak jako prodlouzena lednice v zime), nevyuzitelna plocha predsine a to ruzove ve vyhledu, to je zakladni skola. Ten rambajz a zacpana ulice, kdyz rodice vyzazuji/nabiraji haranty, to je za trest.
    KEL
    KEL --- ---
    MAR_TINA: a Ostravu :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: byt je to moc pěkný, až na tu zkurvenou kuchyň.
    KCE
    KCE --- ---
    MEJLA77: ty lednice sem si nevsim, to je moc pekny designovy prvek :D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: mě fascinuje mrazák vedle topení a plynový sporák zakomponovaný neprodyšně do linky... jo a to panorama na dvorku je taky výživné :)
    SIBETH
    SIBETH --- ---
    KATIA: Evokuje mi to hmyzí hotel..
    KATIA
    KATIA --- ---
    KAIAFOX: Je to ve slevě ;-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KATIA: To by se líbilo naší kočce.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KATIA: znáte takovou tu nevolnost při "nemoci z pohybu"? takovýto kdybyste si třeba četli v autobuse? neděje se to každému, tak nevím, jestli mě pochopíte, ale právě se mi to stalo při pohledu na tu skříňku.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    KATIA: aaaaaaaaa! (na to nemám slov)
    KATIA
    KATIA --- ---
    dokonalá pomyslná třešnička na dortu každého nádherného interiéru: https://www.xxxlutz.cz/...o-vicebarevna-barvy-akacie-001139005501?utm_id=sUKroDXn.VEo8rL9.opid2.opid
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam