• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ETERNITY: Ok, tak jako nádražní hala. :)
    GREW
    GREW --- ---
    LEA1: Typuju, ze to bude nacem takovym, aby se to dalo natocit smerem k posteli.... https://www.czc.cz/stell-sho-3620-plyn-vysuvny-drzak-na-tv/233226/produkt
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AZA_: Nono, na nadrazky mi nesahej.

Ja se citim v hospodach dobre. V tomhle bych se asi poblilo i zastrizliva.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    LUCIASHECK: Ten obývák působí útulně jak nádražka.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    LUCIASHECK: teďka v Před a Po někdo dával stránku se všemi starými katalogy IKEA. Tohle je tak cca 1996 a pamatuju si, jak jsem nad tím tehdy slintala. Tenhle barák by se mu tehdy příšerně líbil...
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KURE: a ta televize nad komodou v ložnici naproti dveřím, odkud ji sledují? Že by před ní hodiny stáli?
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LUCIASHECK: dělá to na mě dojem hospody, ten obyvak. A to sladeni zelene s jinou zelenou v kuchyni...
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    LUCIASHECK: a ta krasna dlazba vsude vcetne loznic!
    KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK: lol, barak za mega€ a v ložnici je postel tak, že se musíš každej den praštit do hlavy o trám.
    to zapuštěný sezení je luxus :D :D sedačka jim do toho nepasuje a kudy do tý díry vlastně vlezt? a jak to je hned vedle jidelniho stolu, tak to musí generovat komické/trapné situace.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ANTONIN: o chalupu se ti nepostara svj
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    DOKKTOR: smarja, proč si teda nakoupila nakou chalupu? Zrovna ta tachovsku stojí prd...dobrej bizar!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Řvu smíchy. Ze všeho nejvíce mě uchvátila fialová ložnice a designově zapuštěné sezení. Jestli to Honzík Mrázů prodá, měl by automaticky získat titul makléře roku :-D

Jesenice - Praha-západ | Prodej, Rodinný dům 7 + kk, 345,74 m2
    https://www.svoboda-williams.com/prodej/rodinne-domy/detail/33842-jesenice
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Hele a kde maj ty lidi nějaký věci? Já tam vidím akorát hromadu naaranžovaných pičovin.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DOKKTOR: ta fejková kamenná zeď mě bude pár dní strašit ve snech
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    DOKKTOR: co bychom bez těchto reportáží dělali.

Roztomilým detailem u dveří na toaletu je pak vyříznuté srdíčko, které je vtipnou připomínkou dveří u venkovských kadibudek.

Návštěvy, co potřebují na záchod, z toho musí být vyloženě nadsene.
    AIJA
    AIJA --- ---
    DOKKTOR:
    Ještě by to chtělo do některýho kameňáku naaranžovat lopatu hnoje. Zavřeš oči a jsi tam!
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ATUARFIK: víš jak, po osmičce v rachotě a hodině v metru vyjedeš výtahem, odemkneš svoji kóji a uf, hned se cítíš jak u babičky na statku
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DOKKTOR: Ach, představy městského lidu o "venkovském bydlení"... (= přijdu večer z pole a dám si tři hoďky utírání prachu z pičičufinek na parapetu. :))
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    Majitelé se vyhnuli rutině, byt v panelovém domě proměnili ve venkovské bydlení - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...vinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    TABBY
    TABBY --- ---
    V domacnostnim klubu probehla minuly tyden debata o zbytecnosti kojicich polstaru a ruznych jinych spacich doplnku. Tuhleten krasavec povznasi prakticnost a vkusnost polstaru do uplne novych vysin.

Pro pripadne zajemce Hot Selling Big Size Creative Interesting Pig's Feet Plush Toys Trotter Simulation Pillow Cushion Soft Sofa Furnishing Articles
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam